Landsholdsspiller vil have mere tillid

Randers HKs hårdtskydende venstre back vil have mere tillid fra sin klubtræner

Okkels savner tillid fra sin klubtræner (Foto: Ole Lind)
Okkels savner tillid fra sin klubtræner (Foto: Ole Lind)

Den 21-årige landsholdsspiller Anna Sophie Okkels er i disse dage samlet med det danske landshold, forud for returopgøret mod Polen i kvalifkationskampen til VM. Når hun ser tilbage på sæsonens forløb er hun ikke helt tilfreds med den første sæson hos sin nye klub Randers HK, trods DM-finaler mod FC Midtjylland og Champions League-kampe.

- Det har været en spændende sæson med mange sjove kampe, men når det er sagt, så kunne jeg godt have ønsket mig noget mere spilletid. Jeg synes, at jeg har bevist, at jeg er berettiget til nogle flere minutter, og næste sæson vil jeg spille mig til en større rolle på holdet, siger Anna Sophie Okkels til Randers Amts Avis.

Se også: Danmark på sikker VM-kurs

I den forgangne sæson har hun savnet at få en længere snor af sin træner Jan Leslie, så hun kan få lov at lave fejl, uden det får konsekvenser.

- I SK Aarhus fik jeg lov til at spille, selvom jeg havde dårlige perioder. Den tiltro gjorde, at jeg lærte og spillede mig op igen. Jeg har brug for den samme tiltro fra Jan, og så er det så op til mig at træde i karakter. Hvis jeg får mere spilletid i næste sæson, så tror jeg, at Jan vil blive overrasket over, hvad jeg kan bidrage med, siger Okkels.

Randers endte sæsonen med en 2. plads i ligaen efter et dramatisk finaleslutspil mod FC Midtjylland.

0 kommentarer
Vis kommentarer