Wilbek: Bredden blev afgørende

Landstræner Ulrik Wilbek ser den danske bredde som afgørende for, at Danmark besejrede Hviderusland i Minsk

I en tæt kamp blev bredden afgørende, mener landstræner Ultik Wilbek (foto: AP)
I en tæt kamp blev bredden afgørende, mener landstræner Ultik Wilbek (foto: AP)

Håndboldlandsholdets træner, Ulrik Wilbek, måtte se sit hold spille en første halvleg et stykke under middel i onsdagens udekamp i EM-kvalifikationen mod Hviderusland, som gik til pause foran 14-13.

Til sidst kunne Ulrik Wilbek alligevel konstatere, at hans hold havde kvalificeret sig til EM med en sejr på 33-29. Det er ikke tilfældigt, mener Wilbek.

- Håndboldkampe varer jo 60 minutter. Man ser tit, at bredden bliver afgørende i disse kampe. Det blev den også i dag, siger Ulrik Wilbek til TV2 Sporten.

- Vi skulle have banket noget rust af, og derefter spillede vi glimrende angrebsspil. Især Lasse Boesen og Thomas Mogensen satte spillet godt op, siger landstræneren.

På søndag i Ballerup skal Danmark møde Schweiz i den sidste kamp i EM-kvalifikationen. Dansk sejr udløser førstepladsen i EM-kvalifikationsgruppe 7, hvilket vil give den bedste seedning til EM.

- Vi skal spille i en udsolgt Ballerup Super Arena, og der kommer et helt andet dansk hold, der nu er klar fra start efter at have spillet denne kamp, lover Ulrik Wilbek.

0 kommentarer
Vis kommentarer