Tysk storklub rasende på Kasi-Jesper

Rhein-Neckar Löwen-manager mener AG København-ejeren svigter sin tyske klub. - Der er sket det modsatte af, hvad han har lovet, siger Thorsten Storm

Jesper Nielsen får prygl i tysk presse af den klub han sponserer (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Jesper Nielsen får prygl i tysk presse af den klub han sponserer (Foto: Claus Bjørn Larsen)

AG Københavns klubejer, Jesper Nielsen, hygger sig her i landet, med al den ros han får for sine storstilede planer i den ambitiøse danske håndboldklub.

Men i den tyske Bundesliga-klub Rhein-Neckar Löwen, hvor Jesper Nielsen har været storsponsor i mange år, er der dyb utilfredshed med danskeren.

Füchse Berlin endte som nummer tre i Bundesligaen lige foran Rhein-Neckar Löwen, som dermed ikke kvalificerede sig til Champions League.

Det er klubbens manager, Thorsten Storm, rasende over, og han langer nu hårdt ud efter Jesper Nielsen, også kendt som Kasi-Jesper.

- Vi er et bedre hold end Füchse Berlin, så vi burde være endt på tredjepladsen. Men vi har haft for mange spillere på kontrakt, der ikke kunne spille forsvar, siger Storm til den tyske avis Mannheimer Morgen.

Jesper Nielsen har ikke levet op til de løfter, han har givet klubben, mener Thorsten Storm.

- Med Gudmundur Gudmundssons trænerskifte havde jeg håbet, at der kunne komme mere kontinuitet i klubben.

- Det var også, hvad Jesper Nielsen havde lovet truppen og klubbens fans, men i stedet er det stik modsatte sket. Vi kan kun undskylde over for tilhængerne og alle partnere, at der er evig uro i klubben, mener manageren.

Thorsten Storm er især sur over, at Jesper Nielsen har været meget optaget af arbejdet i AG København, som for nylig vandt det danske mesterskab.

Rhein-Neckar Löwen mister Gudmundur Gudmundsson som træner, fordi islændingen fra den kommende sæson er blevet ansat som sportschef i AG København.

0 kommentarer
Vis kommentarer