Lærke Møller: Vi ta'r de polakker!

Håndboldpigernes strateg elsker de afgørende kampe - som den mod Polen lørdag

ELBLAG (ekstrabladet.dk): Lærke Møller fik ikke prøvet noget som helst af VM-slutrunden i Kina i december 2009. Hun rejste med - men kollapsede aftenen før åbningen med en overrevet akillessene.

Det skal der nu rådes bod på.

- Jeg er simpelt hen helt vild efter at komme til VM i Brasilien. Og det må så gå ud over Polen, siger en kampberedt Lærke Møller inden kvalifikationskampene lørdag i polske Elblag. Og næste søndag i Randers.

Landsholdets strateg er ikke i tvivl om, at det polske hold bliver nedlagt.

Skal have respekt
- Vi skal have respekt, og det har vi også. Men vi er ganske enkelt nogle streger bedre, hvis vi spiller op til det optimale.

- Hvorfor ikke ...? Vi er mange på landsholdet, der hvad angår rutine har haft stor gavn af guldkampe både i Danmark og internationalt.

Læs også: Pytlick dropper Viborg-keeper

- Det har givet en erfaring, der bør blive afgørende i de to kampe mod Polen, siger Lærke Møller, der er nybagt dansk mester med FC Midtjylland.

Elsker de kampe
Adgangen til VM i december er nok så vital for de danske håndboldpiger, fordi slutrunden - og kun den! - kan bruges som spingbræt til OL i London næste år.

Det er med andre ord alt eller intet, når danskerne møder polakkerne.

- Vi ta'r dem! Holdet fungerer ...og personligt elsker jeg kampe, hvor der virkelig står noget på spil. Så kan man hive noget ekstra frem, påpeger Lærke Møller.

Kampen spilles fra klokken 14.40 og kan følges live på DR 1.

0 kommentarer
Vis kommentarer