Kasi-Jesper måtte løbe for livet

AG Københavns ejer erkender, at han ikke er lige populær i hele landet

Enhver medalje har en bagside. Det må den efterhånden medalje-rige Jesper ’Kasi’ Nielsen sande.

Håndboldklubben AG Københavns ejer er nemlig ikke typen, der stikker piben ind, og det koster –. enkelte gange mere end godt er. Det afslører han i tv-programmet ’Kasi Jesper –. Gadedrengen fra Vestegnen’, der bliver sendt på TV2 i aften.

– Jeg har måttet løbe for livet et par gange – og jeg kan løbe stærkt, når det kommer til sådan noget, nærmest halvgriner han og afslører, at det oftest er FCK-fans eller jyske håndboldfans, der griber til trusler og truer med tæsk eller det, der er værre.

Specielt én episode står stærkt i erindringen.

– Jeg vil helst ikke snakke om det, men jeg løb stærkt ned gennem Fælledparken, skal vi ikke sige det på den måde.

– Jeg havde heldigvis ikke mine børn med. Så havde det været en anden situation, siger Jesper Nielsen.

Oppasser i Danmark
Det har han nu taget konsekvensen af og hyret en bodyguard, der følger ham, når han er i Danmark. For det er kun i den hjemlige andedam, at der er problemer.

– Det er de få psykopater, man skal beskytte sig imod.

– Når jeg samtidig er personificeringen af AG København, så kan de godt finde på at mene, at det er ham, det skal gå ud over.

– Det sker ikke, når jeg er i udlandet, der er det lige meget. Men der er efterhånden så mange i Danmark, der ved, hvem du er, og der kan man godt blive lidt utryg, siger Kasi Jesper.

Selv om man ikke kan se det på ham, så har de dårlige oplevelser haft en effekt.

– Det har sat sine spor i mig. Jeg kan godt føle mig lidt utryg i store forsamlinger, hvis jeg er alene.

Fuld skrue i AGK
På trods af det er der ingen tegn på, at han vil bruge mindre tid i Danmark eller holde sig væk fra store folkemængder –. tværtimod.

Efter afviklingen af smykke-firmaet Pandora er det håndboldklubben AG København, der får al opmærksomheden fra den driftige forretningsmand.

– Pandora-rejsen er slut. Nu er jeg tilbage i Danmark. Nu har jeg et nyt Kasi, jeg skal arbejde med de næste 4-5-6-7-8-9-10 år. Jeg ved ikke, hvor længe jeg har lyst til at være med i en håndboldklub. Men lige nu kan jeg ikke se en ende på det, siger Kasi Jesper, der har sendt de nykårede danske mestre med raketfart mod verdenstoppen.

– Hvad kan det ikke ende med? Det må guderne vide. Men vi bevæger os ret hurtigt fremad, smiler han.

Se ’Kasi Jesper –. Gadedrengen fra Vestegnen’ i aften kl. 20 på TV2.

0 kommentarer
Vis kommentarer