Skjern tog bronzemedaljerne

I den tredje og afgørende kamp om bronzemedaljerne vandt vestjyderne knebent over Nordsjælland

Jesper Jensen har spillet 11 sæsoner i Skjern. (Foto: Andreas Szlavik)
Jesper Jensen har spillet 11 sæsoner i Skjern. (Foto: Andreas Szlavik)

Efter fem år uden medaljer sikrede Skjern sig tirsdag aften bronzemedaljerne i årets herreliga, da det i den tredje og afgørende kamp mod NOrdsjælland blev til en kneben 25-24-sejr foran 2418 tilskuere i en udsolgt Skjern Bank Arena.

Efter en lige start fik Skjern et lille forspring før pausen og kunne efter pausen øge fra 13-11 til 18-14 og 22-18 fem minutter før tid, før Nordsjælland fik reduceret med tre mål i træk.

Men Skjern holdt nordsjællænderne fra medaljebordet i de sidste minutter og sikrede sig bronze.

Fjerde medalje
- Det er en stor dag for Skjern Håndbold. Vi har kæmpet hårdt hele sæsonen, og derfor er det en lettelse at slutte med medaljer om halsen. I modsætning til kampen i Nordsjælland roterer vi på flere pladser, og flere spillere byder ind.

- Vi går aggressivt til værks og har mange kvalificerede angreb. Derudover var publikum en stor støtte for os. Der har været meget modgang i foråret med skader og så videre, men holdet har kæmpet hele vejen. Det skal de have stor ros for, siger Skjern-træner Veroljub 'Kos' Kosovac til klubbens hjemmeside efetr klubbens fjerde sæt DM-medaljer.

Skjern har tidligere vundet guld i 1999, sølv i 2003 og bronze i 2006.

0 kommentarer
Vis kommentarer