Jyder vil spolere Kasi-Jespers DM-fest

BSV er opsatte på revanche ved AG Københavns havefest med 34.500 tilskuere i Parken

Carsten Albreksen har ingen problemer med at motivere sit BSV-hold til at vinde, foran mere end 30.000 tilskuere. (Foto: Lars Poulsen)
Carsten Albreksen har ingen problemer med at motivere sit BSV-hold til at vinde, foran mere end 30.000 tilskuere. (Foto: Lars Poulsen)

Gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg ved godt, at det vil være uhøfligt, men midtjyderne har tænkt sig at spolere Kasi-Jespers store havefest i Parken.

Hvis det står til jyderne, må den verdenshistoriske DM-finale i morgen på Danmarks nationalstadion gerne ende som en våd fuser.

Midtjyderne vil gøre alt for at spænde ben for, at den uforglemmelig dag skal slutte med, at AG København hyldes som danske mestre.

– Vi kommer til København for at vinde og tvinge AG København ud i en tredje DM-finale under lidt mindre forhold i Brøndby Hallen næste søndag, hvor vi igen har tænkt os at vinde, siger træner Carsten Albrektsen.

– Det er ikke pænt, når man er inviteret som gæst, at stjæle billedet fra værten, men det må vi blæse højt og flot på.

Allerede i dag vil spillerne fra Bjerringbro-Silkeborg indtage hovedstaden med et besøg i Parken for at se, om Danmarks nationalstadion er så imponerende, som man har hørt tale om.

Ingen træning i Parken
Desværre kan holdet ikke få lov at træne, fordi banen først vil stå klar få timer før kampstart, men det bliver ens for begge hold.

Siden mandag har midtjyderne været i gang at genopbygge selvtilliden efter et nederlag i den første DM-finale.

BSV-spillerne har hele ugen ærgret sig over, at kampen endte, som den gjorde, fordi det hele blev tabt i de sidste ti minutter efter 50 rigtig gode minutter.

– Jeg har ikke brugt tid på at hive spillerne op af et mørkt hul, fordi de er bare så opsatte på at få revanche, siger Carsten Albrektsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer