Jyder: Det passer ikke, Kasi

Bjerringbro-Silkeborgs direktør, Frank Lajer, afviser AG Københavns kritik

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) administrerende direktør, Frank Lajer, stiller sig undrende over for den kritik, som AG København-ejeren Jesper Nielsen torsdag formiddag rettede mod BSV.

Jesper Nielsen har t idligere i dag kaldt det for 'en skandale', at den første DM-finalekamp mellem de to klubber på lørdag skal spilles i Silkeborg Hallerne, der har plads til 2000 tilskuere. Jesper Nielsen havde foretrukket en større hal.

- Det er Bjerringbro-Silkeborg, ikke Jesper Nielsen, der vælger, hvor vi spiller vores hjemmekamp. Vi var i overvejelser om, hvor vi skulle spille, men vi valgte Silkeborg. Det er vi glade for, når klubben skal spille sin første DM-finale, siger Frank Lajer.

Jesper Nielsens reaktion kom også på det, han opfattede som hån fra Frank Lajers side. Direktøren havde kommenteret, at AG København kun havde solgt 105 af de 200 billetter, klubben blev tildelt til kampen i Silkeborg.

Jesper Nielsen beskyldte i pressemeddelelsen BSV for at have forhalet billetsalget og sælge meget dyre pladser til 500 kroner stykket til AG Københavns fans.

- Vores fanklub og andre måtte købe ståpladser online, da salget åbnede, fordi de ikke ville betale de horrible priser, vi fik på siddepladser, og fordi vi fik billetdetaljerne ufatteligt sent, lød det fra klubbossen.

Frank Lajer afviser Jesper Nielsens beskyldninger.

- De har fået tilbudt 100 ståpladser til 120 kroner stykket, og af dem har de kun købt 75. En siddeplads koster 495 kroner, og den pris har vi også solgt dem til på internettet de seneste par dage. Der er lige blevet udsolgt i dag, siger Frank Lajer.

BSV-direktøren mener heller ikke, at klubben har trukket billetsalget ud.

- Vi tilbød billetter til AG København den 4. maj, tre dage efter vi kvalificerede os til finalen. De billetter kunne deres fans jo have købt, hvis de ville.

- Det bliver en ordkrig om, hvem der har ret, men jeg må konstatere, at vi tilbød dem billetter, tre dage efter at vi havde kvalificeret os. Og vi tilbød dem både siddepladser og ståpladser, siger Frank Lajer.

0 kommentarer
Vis kommentarer