Kasi-Jesper færdig med indkøb til AGK

AG Københavns klubejer, Jesper Nielsen, har fundet det hold, der skal levere store resultater i næste sæson.

Kasi-Jesper mener ikke man kan vinde Champions League med et rent dansk hold. (Foto: Per Folkver)
Kasi-Jesper mener ikke man kan vinde Champions League med et rent dansk hold. (Foto: Per Folkver)

AG København har det hold klar, der i næste sæson skal sikre holdet succes i Champions League.

Det fastslår klubejer, Jesper Nielsen, efter at han tirsdag aften forsøgte at lukke de sidste aftaler med Rhein-Neckar Löwens Karol Bielecki og Hamborgs Krzysztof Lijewski.

Med de aftaler bliver AG København i næste sæson forstærket med fem spillere, efter at Olafur Stefansson og Gudjon Sigurdsson, begge fra Rhein-Neckar Löwen, samt AaB's Henrik Toft Hansen også skifter til den ambitiøse klub.

- Tilgangen stopper der. Så har vi 15 spillere og en trup, der er god nok til at opfylde AG's nye mål fra næste sæson, siger Jesper Nielsen til Jyllands-Posten.

Samtidig med at fem spillere kommer til, så forlader samme antal AG København i form af Mikkel Saad, Jakob Green, Jacob Bagersted, Thomas Bruhn og Martin Bager - alle danskere.

- Det bliver sidste gang, at jeg siger farvel til fem danskere og erstatter dem med fire udlændinge. Jeg gør det nu, for at komme det sidste skridt op på Final Four-niveau.

- Vi må droppe romantikken og erkende, at man altså ikke vinder Champions League med et rent dansk hold, siger Jesper Nielsen.

AG København har netop spillet sig i DM-finalerne, hvor holdet over to kampe møder Bjerringbro-Silkeborg.

0 kommentarer
Vis kommentarer