AGK-stjerne: Lad dem bare provokere

Niclas Ekberg føler sig motiveret når Bent Nyegaard mener, at 'AG København spiller rædselsfuldt'

Nicklas Ekberg mener Bent Nyegaards udtalelse giver AGK ekstra motivation. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Ekberg mener Bent Nyegaards udtalelse giver AGK ekstra motivation. (Foto: Lars Poulsen)

Rådgiver i BSV og kommentator på snart sagt alle håndboldprogrammer Bent Nyegaard mener, ifølge TV 2 Sport, at 'AG København spiller rædselsfuldt'.

Det kom frem i gårsdagens udgave af håndbolddebatten på TV 2 Sport, og det er en udtalelse, der ifølge AGK's Niclas Ekberg kun hjælper ham og holdkammeraterne med motivationen.

- De prøver jo allesammen at provokere os hele tiden, men det har ikke rigtigt hjulpet indtil videre, smiler den svenske fløjspiller.

- Jeg synes der er mange folk, der siger det ene og det andet om os, og det viser jo lidt om interessen for AG København. Men altså ... Vi spiller for at vinde, og det synes jeg går meget godt. Vi har fulde huse hver gang både på hjemme- og udebane, så det tyder ikke ligefrem på, at oplevelsen er så rædselsfuld som Bent Nyegaard åbenbart mener.

- Måske er det rædselsfuldt for ham og nogle af de andre konkurrenter, men vi smiler jo bare af det og ryster på hovedet. Den slags hjælper kun til, at vi bliver ekstra motiverede for at vinde det hele.

- Vi har endnu ikke tabt en kamp, og står det til mig gør vi det heller ikke, runder Ekberg af.