Sponsor vil se et A-landshold

GF Forsikring vil overveje deres sponsorat alt efter hvor godt Pytlicks talent-landshold klarer sig

Her er et A-landshold, og det er det GF Forsikring vil sponsorere. (Foto: Jens Dresling)
Her er et A-landshold, og det er det GF Forsikring vil sponsorere. (Foto: Jens Dresling)

Dansk Håndbold Forbund, DHF, er blevet kritiseret for, at de ikke har kunnet sælge langsigtede sponsorater til hverken herre- eller damelandsholdet. Damelandsholdet har en hovedsponsor i GF Forsikring - men spørgsmålet er, hvor længe.

- Vi har jo en forventning om, at det er, hvad der svarer til et A-landshold, som stiller op til kampene. Så det vil vi nu kigge på og evaluere, både hen imod kampene i påsken og efterfølgende, siger Rikke Skovlund, marketingschef i GF Forsikring, til tv2sport.dk.

Hun, og alle andre, har jo set hvad det er for et hold Jan Pytlick har kunnet udtage, og det er måske mere et talenthold end et A-landshold.

- Vi evaluerer løbende vores sponsorat, det gør vi dagligt og ugentligt, og vi må se på, hvad det her har af konsekvenser for landsholdets niveau. Der skal spilles landskampe i påsken, og det er klart, at de spillemæssige resultater i de kampe er noget af det, vi vil tage med i vores samlede vurdering af sponsoratet. Vi kigger på en lang række parametre, når vi kigger på vores sponsorat, og de spillemæssige resultater er en vigtig del af det, forklarer Rikke Skovlund.