Dem kan Danmark møde

Vi er i semifinalen men mellemrundens gruppe 2 bliver først afgjort efter den sidste kamp i dag. Fem hold kan ende med seks point

Det bliver højst sandsynligt Sverige eller Noge som Danmark får fornøjelsen af i semifinalen. (Polfoto)
Det bliver højst sandsynligt Sverige eller Noge som Danmark får fornøjelsen af i semifinalen. (Polfoto)

De danske EM-piger melder flot ud, at de vil møde hvem som helst i semifinalen, men mon ikke de alligevel har en ønskemodstander, og mon ikke Norge ikke står på ønskelisten.

Men i aften, omkring klokken 21.30 så ved vi hvem Danmark skal møde.

Her er foreløbig programmet for i dag:

16.15: Ukraine-Frankrig

18.15: Sverige-Ungarn

20.15: Holland-Norge

HVIS Sverige og Norge vinder, er det enkelt. Så slutter Sverige som nummer et i gruppen og møder Rumænien og Norge bliver toer og møder Danmark.

HVIS Sverige og Frankrig vinder, og Norge taber, møder Sverige igen Rumænien som etter, mens Danmark møder Norge med mindre de taber stort til hollænderne for så bliver det Holland.

HVIS Sverige taber, og Norge og Frankrig vinder. Så bliver Norge nummer et i gruppen og møder Rumænien. Men Danmark skal så møde Ungarn som vil være bedre i det indbyrdes regnskab end Sverige og Frankrig.

HVIS Sverige taber, Norge taber og Frankrig vinder så bliver det svært. Så har fem hold seks point og så bliver det målscoren der er afgørende. Her ligger Norge og Sverige bedst til.

HVIS Sverige taber, Frankrig taber og Norge taber, er der tre hold på seks point, Sverige, Norge og Ungarn, men Ungarns målscore er frygtelig og de skal slå Sverige med meget for at komme med her.

Som holdene spiller lige nu, vil det være en kæmpe overraskelse hvis Norge taber til Holland, og en stor overraskelse hvis Frankrig taber til Ukraine, så dagens mest spændende kamp er opgøret mellem Sverige og Ungarn. Uafgjort her, og sejr til Norge, så møder Danmark Sverige i semifinalen.

Men, som sagt, som holdene spiller nu, bliver det ikke sjovt at møde Danmark i semifinalen.