Line Jørgensen: Tak Karin!

Den unge bagspiller taknemmelig for målvogterens indsats – og håber, tilskuerne vil give den endnu mere gas i de kommende kampe

Line Jørgensen spillede en fin kamp efter en lidt skidt start. (Foto: Ernst van Norde)
Line Jørgensen spillede en fin kamp efter en lidt skidt start. (Foto: Ernst van Norde)

AALBORG (ekstrabladet.dk): Det er den drøm, der er gået i opfyldelse for Line Jørgensen. Den 20-årige bagspiller sad for otte år siden klistret til skærmen i december og fulgte EM-togtet i Aarhus - uden at ane, at hendes drøm om selv at blive en del af december-udflugten skulle blive virkelighed nogle år senere.

- Jeg sad jo der for otte år siden og labbede hvert et minut i mig, og selvfølgelig kan jeg huske, hvor fantastisk Karin Mortensen stod i den turnering og at hun blev kåret som bedste målvogter. Så det er ret sjovt at stå her nu og se hende gentage det, hun leverede i 2002, siger Line Jørgensen.

- Jeg er overrasket - uden at være overrasket. Vi ved jo alle, hvor vigtige målvogterne er for et hold, og alle er også klar over det niveau, hun har, når det kører. Man kan vist roligt sige, at hun timer det godt og er helt oppe at køre, når det gælder, siger københavneren efter den sikre sejr over Serbien.

Så skidt ud i starten
Tre scoringer på syv forsøg blev det til for Line Jørgensen, der er tilfreds med sin indsats i serber-soap’en.

- Jeg har egentlig godt fat i forsvaret og i mine direkte modspillere, og samarbejdet med Maibritt Kviesgaard fungerer også godt – vi får kommunikeret fint undervejs i kampen. I angrebet så jeg måske lidt skidt ud til at begynde med, men jeg fik hevet mig op efter pausen, siger Line Jørgensen, der for alvor mærker optimismen boble:

- Det her kan blive stort! Vi skal bare have publikum endnu mere med os. Man kan godt mærke, der er stemning i hallen, men vi vil gerne mærke det endnu mere nede på banen, lyder opfordringen fra Line Jørgensen.