Viborg HK henter stjernespiller

Viborg HK har skrevet kontrakt med fløjspilleren Maja Savic, der i lang tid har spillet under Anja Andersen - senest i FCK Håndbold.

Maja Savic (t.v.) rykker til Viborg. (Foto: AP)
Maja Savic (t.v.) rykker til Viborg. (Foto: AP)

Viborg HK får i den kommende sæson hjælp af fløjspilleren Maja Savic. Hun har i de seneste mange sæsoner spillet under Anja Andersen i først Slagelse og siden FCK Håndbold, men hun manglede en arbejdsgiver, da FCK nedlagde sin håndboldafdeling.

Nu har den 34-årige montenegriner fundet sig en arbejdsgiver i skikkelse af Viborg HK, der ellers har indledt et generationsskifte med fokus på danske spillere.

- Fløjen er en af de positioner, hvor vi meget gerne vil hente danske spillere, og vi har da også haft et par dygtige danskere i kikkerten i denne omgang, men timingen har ikke lige passet i forhold til den kommende sæson. At vi så i stedet har kunnet tilknytte Maja Savic må til gengæld siges at være den perfekte løsning til venstrefløjen, hvor hun med sikkerhed kan bidrage en hel masse med sit talent og sin store rutine, siger Viborg HK-direktør Peter Cassøe i en pressemeddelelse.

Viborg HK har i de seneste to sæsoner vundet både det danske mesterskab og Champions League. Maja Savic har selv været med til at vinde Champions League med Slagelse, og hun glæder sig til at spille for den klub, som så tit har været rivalen.

- Tidligere troede jeg aldrig, det skulle ske, at jeg kom på kontrakt i Viborg HK, men nu er jeg sikker på, at det bliver rigtig sjovt. Viborg HK har det bedste hold i verden, og det er selvfølgelig spændende for mig at blive en del af, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer