Midtjyder henter landsholdsspiller

Line Jørgensen fortsætter karrieren de næste tre år i FC Midtjylland

Landsholdsprofilerne Trine Troelsen og Line Jørgensen bliver nu også holdkammerater i FC Midtjylland. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)
Landsholdsprofilerne Trine Troelsen og Line Jørgensen bliver nu også holdkammerater i FC Midtjylland. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)

Oprustningen i FC Midtjylland fortsætter.

Torsdag kan håndboldligaklubben meddele, at man har skrevet en treårig kontrakt med landsholdsspilleren Line Jørgensen.

- FC Midtjylland er spændende klub, der har været en del af toppen i mange år. Jeg vil gerne spille slutspilskampe i stedet for nedrykningskampe, og det får jeg mulighed for i FCM. Jeg er sikker på, at de topkampe FCM ofte er en del af, vil hjælpe mig med at fortsætte min spillemæssige udvikling, siger Jørgensen, der bliver den fjerde danske A-landsholdsspiller under 26 år på den jyske hede. Dette er ikke uden betydning for back-talentet.

- Klubben har nogle af de bedste unge danske spillere i bl.a. Trine Troelsen, Susan Thorsgaard og Lærke Møller. Jeg glæder mig til, at vi i mange år fremover kan hjælpe FCM med at præge toppen af dansk håndbold. I forhold til landsholdet er det da også fedt, at vi alle kender hinanden fra den daglige træning. Så det kan kun styrke mine udviklingsmuligheder – både på klubplan og landsholdet, siger hun.

Med kontrakten forlader Jørgensen HC Odense, der tidligere hed Odense GOG, som hun oprindeligt havde kontrakt med til sommeren 2011.

Hun fik dog i forbindelse med Odense GOG-spillernes lønnedgang i februar indført en klausul i sin kontrakt, som hun har valgt at gøre brug af.

0 kommentarer
Vis kommentarer