Sjøberg fyret i FCM

Den tidligere landsholdsback mærker for alvor ulvetiderne

Mette Sjøberg er færdig i Midtjylland. (Foto: Lars Poulsen)
Mette Sjøberg er færdig i Midtjylland. (Foto: Lars Poulsen)

Mette Sjøberg har modtaget en fyreseddel af FC Midtjylland med virkning fra den 1. juli.

- Jeg kan bekræfte, at det er klubbens valg, at jeg ikke skal fortsætte. Det er jeg både ked og træt af, siger den 27-årige langskytte til ekstrabladet.dk

Den skudstærke back med en fortid på landsholdet har scoret 40 mål i FC Midtjyllands hidtidige elleve kampe. Kun Lærke Møller og Gro Hammerseng figurerer højere på topscorerlisten, men det har altså ikke været tilstrækkeligt til, at FC Midtjylland ønsker at forlænge den 2-årige aftale med Mette Sjøberg.

Læs også: Hammerseng og Nyberg forlader FCM

- Det ærgrer mig. Men nu er jeg ved at vænne mig til tanken. Først og fremmest vil jeg gøre alt for at slutte godt af i klubben, og dernæst er jeg begyndt at undersøge andre muligheder.

- Jeg har stadig masser af spillelyst og regner absolut med, at der er brug for mig et andet sted, bemærker Sjøberg, der kom til det midtjyske fra et ophold i FCK Håndbold.

Hun har tidligere været på lønningslisten i GOG og Horsens. Landsholdsmæssigt scorede Mette Sjøberg sin største succes som en af hovedaktørerne, da Danmark overraskende vandt EM-sølv i 2004.

Også Line With Fruensgaard, Sara Hansen, Gro Hammerseng og Katja Nyberg er færdige i FC Midtjylland til sommer.