Kolding smed sejren væk til sidst

KIF Kolding måtte se sig slået af spanske Ademar Leon med 22-21 i søndagens Champions League-kamp på hjemmebane

Bo spellerberg brændte straffekast kort før tid for Kolding. (Arkivfoto: Andreas Szlavik)
Bo spellerberg brændte straffekast kort før tid for Kolding. (Arkivfoto: Andreas Szlavik)

KIF Kolding havde alle chancer for at komme tættere på en tredjeplads i Champions League-gruppe D, da holdet søndag mødte spanske Ademar Leon på hjemmebane. Men koldingenserne smed det hele væk i slutningen af kampen, som endte med sejr på 22-21 til gæsterne.

Der blev spillet med musklerne og brugt alle midler undervejs i opgøret, der formede sig som en jævnbyrdig affære, hvor der sjældent var mere end et måls forskel på de to hold.

Spanierne virkede dog stærkest i første halvleg, som de også vandt 12-11. Men da svenske Dalibor Doder forvred sin ankel, gik Leons angrebsspil i stå, og Kolding-målmand Anders Petersen hjalp sit hold tilbage på kursen med en stribe gode redninger.

Brændte straffekast
Ved stillingen 21-19 til Kolding med seks minutter igen blev Ademar Leon ramt af to udvisninger inden for kort tid, og så skulle jyderne egentlig bare køre sejren hjem. Et par dårlige Kolding-angreb senere havde spanierne imidlertid udlignet, og så var kampen helt åben igen.

Bo Spellerberg brændte et vigtigt straffekast kort før tid, og selv om hjemmeholdet også havde bolden i de sidste fire sekunder, rakte det ikke til uafgjort og det ene point.

Resultatet betyder, at Ademar Leon rykker forbi Kolding i gruppe D, men jyderne har fortsat gode chancer for at slutte blandt de fire hold, der går videre til næste runde.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere