Træner: Håndbold i Aalborg uanset hvad

Herretræner i AaB Håndbold, Peter Bredsdorff-Larsen siger, at håndbolden ikke vil forsvinde fra Aalborg, selv om AaB A/S måske vælger at skrotte håndbold

Peter Bredsdorff-Larsen føler sig overbevist om, at håndbolden overlever i Aalboerg - uanset om AaB trækker sig ud eller ej. (Foto: Henrik Schüttt)
Peter Bredsdorff-Larsen føler sig overbevist om, at håndbolden overlever i Aalboerg - uanset om AaB trækker sig ud eller ej. (Foto: Henrik Schüttt)

Håndbolden er blevet udpeget som en af årsagerne til det store underskud i AaB-koncernen. Men skulle AaB vælge at skrotte håndboldforretningen for at forbedre økonomien, så vil håndbolden ikke forsvinde fra Aalborg.

Det er AaB's herretræner, Peter Bredsdorff-Larsen overbevist om.

- Jeg må bare understrege, at herrehåndbolden ikke forsvinder ud af Aalborg, fordi AaB A/S måske gør det, siger Peter Bredsdorff-Larsen til Jyllands-Posten.

- I værste fald må håndbolden i Aalborg fortsætte på et andet niveau og i et andet regi. Vi har landets største tilskuerinteresse, og så skal vi altså være dårlige købmænd, hvis vi ikke fortsat er i stand til at levere et tophold i Aalborg, forklarer træneren.

Da AaB A/S i sidste uge oplyste, at koncernen forventer et underskud på 40-45 millioner kroner for 2009, så fortalte direktør Poul Sørensen til Nordjyske, at det kunne få konsekvenser for håndbolden.

- Hvis det viser sig, at der ikke er økonomisk fornuft i enkelte forretninger, så tager vi også konsekvensen, og skiller os af med dem. Håndbold ser svært ud. Der skal et helt andet indtægtsgrundlag til, sagde Poul Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere