Kasper Hvidt efterlyser større stabilitet

FCK Håndbolds målmand Kasper Hvidt mener, at det var marginalerne, der kostede sejren mod Zagreb i Champions League, og han efterlyser både held og bedre spil

Kasper Hvidt og FCK manglede heldet. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Hvidt og FCK manglede heldet. (Foto: Lars Poulsen)

En kamp som nat og dag. Sådan beskriver FCK Håndbolds målmand Kasper Hvidt dagens opgør i Champions League, hvor københavnerne efter en meget svingende indsats måtte se sig slået af Croatia Zagreb 28-29.

- Det er ærgerligt, at vi taber, men vi spillede altså som nat og dag. De første fyre minutter var vi ikke særlig gode, men de sidste tyve minutter spillede vi rigtig godt. Og det er naturligvis også det, der gør, at vi kommer tilbage i kampen. Det er som om, at vi først finder de hundrede procent frem, når situationen ser værst ud, og det er ikke kun i dag. Det har vi også set i tidligere kampe, forklarer Kasper Hvidt.

Men selv efter at FCK fandt det flotte spil frem fra gemmerne, havde spillerne det svært. Kasper Hvidt mener, at det skyldes uheld.

- Det, der måske kendetegner kampen godt, er, at det generelt var stolpe ud for os og stolpe ind for dem. I sådan en kamp, hvor det bliver så lige til sidst, er det de helt små ting, der afgør det, afslutter målmanden.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere