Overmagten for stor for Aalborg DH

Aalborg DH tabte med 32-38 til den slovenske storklub Krim i Champions League, men har stadig muligheden for at gå videre til næste gruppespil

Louise Mortensen og Aalborg DH tabte til Krim. (Arkivfoto: Henrik Schütt)
Louise Mortensen og Aalborg DH tabte til Krim. (Arkivfoto: Henrik Schütt)

Håndboldkvinderne fra Aalborg DH kunne ikke levere overraskelsen i Champions League mod Krim. Den slovenske storklub vandt således som forventet kampen sikkert med cifrene 38-32, og Aalborg DH får dermed svært ved at spille sig videre fra den indledende gruppe.

Hjemmeholdet leverede en godkendt indsats mod de stærke slovenere, men halsede alligevel efter i hele kampen. Aalborg DH gav dog aldrig op, og selvom holdet var bagud 11-18, fik spillerne anført af landsholdsspilleren Louise Mortensen kæmpet sig op på 19-21. Men tættere på kom holdet ikke, og der var reelt aldrig tvivl om udfaldet.

For Aalborg DH, der har to point efter fire kampe, betyder nederlaget, at holdet skal levere to supergode resultater i de to resterende kampe for at spille sig videre. Selvom holdet blot er et point efter Metz og har lige så mange som Hypo Niederösterreich, så skal nordjyderne efter alt at dømme have point i begge af de kommende udekampe mod de direkte modstandere.

Efter fire kampe har Krim endnu ikke tabt point i årets turnering.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere