Sexede Gro med to skruer i hånden

Gro Hammerseng er blevet opereret og har fået to skruer sat ind ind i hånden. Hun var naturligvis ikke med, at FCM i dag spillede mod Randers. Men med i sexet kalender. Kampen endte 22-22

Sådan optræder Gro Hammerseng i den nye kalender, som FCM præsenterede før dagens kamp (Foto: FCM)
Sådan optræder Gro Hammerseng i den nye kalender, som FCM præsenterede før dagens kamp (Foto: FCM)

FCM's Gro Hammerseng var ikke med, at FC Midtjyllands håndboldpiger i dag hjemme mødte Randers.

Og det er der en god grund til. Nordmanden har fået opereret to skruer ind i den ene hånd. Hun kom til skade under træning, men har faktisk spillet flere uger siden.

Sammenstøddet under træning var med Tonje Nøstvold.

- Hun skyder over min blokade, men fører armen igennem og hun rammer mig. Det er en uheldig skade, som heldigvis ikke holder hende ude så længe, siger Tonje til Dagbladet.no.

Efter træningen kom hun til lægevagten i Herning, som sagde det ikke var noget særligt. Senere kontaktede hun klub-lægen, der konstaterede at der måtte opereres.

- Jeg tapede to fingre sammen, så de ikke kom ud i den stilling, hvor det gjorde mest ondt, siger Gro Hammerseng til avisen, der også har billeder af, hvordan hun har hånden i bandage.

Savnede tilskuerne Hammerseng på banen, så kunne de bare købe den nye FCM-kalender , som - med Gro - blev præsenteret før kampen.

Eftermiddagens kamp endte 22-22

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere