Kroghen kan slutte i udlandet

Selv om Lars Krogh Jeppesen i 2007 vendte tilbage til dansk håndbold, kan den tidligere landsholdsspiller sagtens slutte karrieren uden for landets grænser

Lars Krogh Jeppesen var en af mange danskere i Flensburg/Handewitt. (Foto: AP)
Lars Krogh Jeppesen var en af mange danskere i Flensburg/Handewitt. (Foto: AP)

- Lars Krogh er stadig et stort navn i udlandet, og specielt i Tyskland er der stor respekt omkring hans personlighed. Så det er bestemt en mulighed, at han rejser til udlandet til sommer," siger Lars Krogh Jeppesens agent, Christian Henriksen, til tv2.dk.

Inden for den seneste uge har Bjerringbro/Silkeborg-spilleren ellers været sat i forbindelse med 1. divisionsklubben AG Håndbold, og det er da også stadig en mulighed, forklarer Christian Henriksen.

Godt nok har den sjællandske klubs ejer, Kasi-Jesper, udtalt, at Lars Krogh Jeppesen formentlig ikke bliver hentet til klubben, fordi han udelukkende spiller i forsvaret, men drømmen om at slutte karrieren sammen med Lars Jørgensen er stadig intakt for Bjerringbro-spilleren.

- Så AG Håndbold kan stadig være en mulighed, lige som mange andre klubber. Vi taler med nogle forskellige i øjeblikket, og Lars er meget positiv omkring sin fremtid, så nu må vi se, om han ender i en dansk eller en udenlandsk klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere