Kasi-Jesper på prikkerunde

Champagnebrus vil blive kombineret med fyresedler, når AG Håndbold – hvis ellers køreplanen holder – skal fejre oprykningen til Herre-ligaen

At have Kasi-Jespers penge i baghånden er ikke det samme som, at AG Håndbold undgår fyresedler (Foto: Lars Poulsen)
At have Kasi-Jespers penge i baghånden er ikke det samme som, at AG Håndbold undgår fyresedler (Foto: Lars Poulsen)
Otte spillere har kontraktudløb til sommer, og i hvert fald de syv skal ikke forvente at fortsætte i den ambitiøse klub, der har Brøndby-sponsor ’Kasi-Jesper’, som velgører.

– Der er stor forskel på 1. division og den bedste række, og flere af vores nuværende folk har simpelt hen ikke det nødvendige Liga-niveau.

– Vi har syv aftaler, der løber videre. Det indebærer, at vi er på jagt efter en hel ny opstilling, siger cheftræner Klavs Bruun Jørgensen til Ekstra Bladet.

Michael Sahl Hansen med Liga-erfaring fra FCK har stadig en chance for at blive på lønningslisten.

De kender gamet
Hvorimod typer som Kaupo Palmer, Jesper Monrad, Hans Peter Motzfeldt og Ken Berkowitz må påregne at få armene ned, når avancementet er i hus.

Ifølge Klavs Bruun Jørgensen er det intet problem, at så mange AG-spillere har udsigt til at havne i en prikkerunde, mens de kæmper for at sikre pladsen i den bedste række.

– De pågældende tager det fint. De ser realistisk på tingene, og nogle af dem har på forhånd vidst, hvad de gik ind til i klubben, påpeger AG-træneren, der sammen med kollega Søren Herskind har fuldt hus efter syv spillerunder i 1. division.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere