Team Tvis accepterer uafgjort

Team Tvis Holstebro vælger nu at godkende dommen fra lørdagens dramatiske 32-32-kamp mod AaB. Holdet truede ellers med at nedlægge protest mod resultatet

Team Tvis accepterer nu lørdagens resultat (Foto: Ernst van Norde)
Team Tvis accepterer nu lørdagens resultat (Foto: Ernst van Norde)

Team Tvis Holstebro vælger nu at acceptere det uafgjorte resultat på 32-32 og dermed det ene point fra lørdagens dramatiske opgør mod AaB. Tvis proklamerede ellers lige efter kampen, at klubben ville klage, efter at dommerparret annullerede en Tvis-scoring, som fløj i mål i det øjeblik kampen blev fløjtet af.

- Vi har fået vished for, at dommerne og observatøren gjorde sig skyldig i regelbrud, da de undlod at diktere omkast, da Joacim Ernstsson skød mod mål et sekund før tid. Her siger reglerne, at hvis slutsignalet lyder, mens bolden er på vej mod mål, skal der være omkast, skriver direktør i Team Tvis Holstebro, Poul Madsbjerg, i en pressemeddelelse.

Men regelbruddet vælger klubben at se igennem fingre med og i stedet rette fokus fremad.

- Det regelbrud kunne vi forfølge i en protest til Dansk Håndbold Forbund. Vi ville ganske givet få medhold og måske få en omkamp, men uafgjort var et sportsligt meget korrekt udfald af kampen mod AaB, så derfor vælger vi at lægge episoden bag os og fokusere på onsdagens udekamp mod FCK og Europa Cup-kampen på søndag, lyder det videre.

Poul Madsbjerg skælder i samme ombæring ud på dommerstanden i ligaen, som han mener er for dårlig.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere