Viborg løbet over ende i Kroatien

Favoritterne fra Viborg kunne ikke leve op til deres mestertitel, da de søndag tabte til kroatiske HC Podravka Vegeta i kvindernes Champions League

Der var dømt topopgør i pulje A i kvindernes Champions League, da Viborg HK var gæster hos kroatiske HC Podravka Vegeta.

Efter en tæt kamp med skiftende føringer løb kroaterne i slutningen af kampen danskerne over ende og sikrede Podravka en sejr på 31-27.

Kampen begyndte noget nervøst fra Viborgs side med mange tabte bolde og forcerede afslutninger. Men hurtigt fik træner Jakob Vestergaard styr på tropperne, og det satsede chancespil blev lagt på hylden til fordel for det sikre grundspil. Det sikrede Viborg en pauseføring på 15-13.

Satte tempoet op
I anden halvleg fulgtes de to hold ad langt hen ad vejen. Men da der var 10 minutter tilbage af kampen, satte kroaterne tempoet op, og med kun fem minutter til slutfløjt havde Prodravka vendt et lige resultat til en føring på 28-24.

Det var en føring, som Viborg ikke kunne indhente, og nederlaget på 31-27 var en realitet.

- En stor del af kampen, synes jeg, at vi spiller fornuftigt og med masser energi, men dybest set mangler vi over hele linjen lidt parathed. Derudover kikser vi flere gange i både angreb og forsvar og brænder mange chancer. Det var en rigtig lortekamp, siger en skuffet Rikke Skov.

Viborg HK's nederlag er et lille tilbageskridt med henblik på at komme videre til næste runde i Champions League, men de forsvarende mestre har fortsat gode chancer for at gå videre med fire point efter tre kampe.

- Vores chancer er stadig gode. Nu skal vi bare gøre alt for at vinde over Leipzig i næste kamp, for så ser det rigtig godt ud for os, siger Rikke Skov.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere