Håndboldstjerner i millionklemme

Hårrejsende: Hans Lindberg og Lasse Boesen har millioner af kroner på spil i tvivlsomme ejendomsprojekter

Lasse Boesen har været uheldig med ejendomsinvesteringer i Tyskland. (Foto: Lars Poulsen)
Lasse Boesen har været uheldig med ejendomsinvesteringer i Tyskland. (Foto: Lars Poulsen)

Bundesligaens topscorer Hans Lindberg, HSV Hamburg, og eks-landsholdsspiller Lasse Boesen , Flensburg-Handewitt, er blandt godt 30 håndboldspillere, der har millioner af kroner ude at svømme i yderst tvivlsomme ejendomsprojekter.

Alle troede, at de havde investeret i attraktive huse og lejligheder, men det viser sig, at ejendommene ikke just har de mest attraktive placeringer i byer som Paderborn og Hannover-forstaden Langenhagen.

Derfor kommer indtægterne heller ikke tilbage til spillerne i form af husleje.

Ideen om at investere i mursten er undfanget af den tidligere Flensburg-manager Fynn Holpert, der kendte en vis Dr. Björn H. Scholz, der er sponsor i bl.a. Flensburg-Handewitt.

En flok umodne spillere
Hans Lindberg har ligesom de andre involverede spillere valgt at sige 'ingen kommentar' til problemerne, som både Bild og Hamburger Morgenpost har berettet om.

Aviserne mener at vide, at spillerne har blandet tingene grundigt sammen og skudt både sparepenge og lånte penge ind i projekterne, og lånene er igen blevet 'garanteret' med deres kontrakter.

Desværre har spillerne ingen beviser på, hvor pengene f.eks. er havnet, så investeringseventyret bliver i øjeblikket undersøgt af den tyske udgave af bagmandspolitiet..

- Det drejer sig om en flok umodne spillere, der ikke har forstået, hvad det hele drejer sig om, siger Flensburgs tidligere forretningsfører Manfred Werner om de uheldige spillere.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere