Spellerberg glad for uafgjort

Det var en glad Bo Spellerberg, der så tilbage på lørdagens Champions League-opgør, hvor Kolding overraskende tog point fra THW Kiel

3000 feststemte hjemmepublikummer så jublende til, da Kolding overraskende spillede 31-31 mod de klare favoritter fra THW Kiel i lørdagens Champions League-opgør. Efter en imponerende kamp, hvor Kolding leverede klassespil både i angreb og forsvar, var lettelsen stor hos spillerne efter slutfløjt.

- Jeg synes ikke, at man kan være skuffet over et uafgjort resultat mod Kiel på hjemmebane. Det ville være dumt. Jeg synes, at vi havde mulighederne i dag, kom godt igen til sidst og havde måske egentlig chancerne for at vinde kampe. Så er vi selvfølgelig lidt heldige til sidst, at de ikke scorer i overtal, men det tager vi med, siger en glad Bo Spellerberg til TV2 Sporten.

Kolding måtte i anden halvleg undvære hele to af deres vigtige spillere, da den svenske playmaker Lukas Karlsson måtte en tur på skadestuen for at blive syet i fingeren, og den nyligt tilbagevendte Anders Oechsler indkasserede et rødt kort. Men det slog ikke hjemmeholdet ud, der nu kan glæde sig over det ene point.

- Det er i de her kampe på hjemmebane, hvor vi med en hel hal i ryggen skal vise, at vi kan spille op med et hold som Kiel, siger Bo Spellerberg.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere