Viborg holder på super-keeper

NogenLunde sikkert: Den norske superkeeper Katrine Lunde Haraldsen på vej til at forlænge med Viborg HK

Katrine Lunde Haraldsens mand er netop flyttet til Viborg, og målmanden selv er da også indstillet på at blive. (Foto: Anders Brohus)
Katrine Lunde Haraldsens mand er netop flyttet til Viborg, og målmanden selv er da også indstillet på at blive. (Foto: Anders Brohus)

VIBORG (ekstrabladet.dk): Trods et rekordstort underskud på syv nio. kr. ser det ud til, at Viborg HK har held til at beholde sine to største udenlandske stjerner.

Først blev Bojana Popovic indfanget til en ny toårig periode, og nu har Katrine Lunde Haraldsen, af mange regnet for verdens bedste keeper, også kurs mod en forlængelse med de forsvarende Champions League-mestre.

- Der er ingenting afgjort, men det er da ingen hemmelighed, at jeg er vældig glad for at være i Viborg og gerne vil blive, sagde Katrine Lunde efter gårsdagens ligakamp mod Team Esbjerg.

Søster har ikke travlt
Hun er på det rene med, at det bliver svært for hende at finde en klub med bedre sportslige muligheder. Og særligt, efter at Bojana Popovic besluttede sig for at blive.

- Ja, det er helt perfekt, at Bojana forlængede, konstaterer hun.

Snart skal hun ikke bo alene længere. Hendes mand, fodboldspilleren Tom Reidar Haraldsen, flytter tilbage til Viborg. Hvilket også må tolkes som et signal om, at Viborg er tiltænkt som parrets fremtidige base.

Mere springende er det, om hendes tvillingesøster Kristine Lunde Borgersen, der for øjeblikket er skadet, fortsætter.

- Jeg har ikke travlt. Der er ni måneder, til kontrakten udløber, lød aftenens melding fra Kristine Lunde, som i bedste fald når at blive spilleklar for Norge til næste måneds VM i Kina.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere