FCK Håndbold er en dyr forretning

FCK-direktør Dan Hammer erkender, at klubbens håndboldhold ikke er gode forretninger i øjeblikket. Man mangler den hal, som stadig kun er en tegning på papir

Anja Andersen og co. på FCK Håndbolds to hold er en stor udgift for Parken Sport & Entertainment. (Foto: AP)
Anja Andersen og co. på FCK Håndbolds to hold er en stor udgift for Parken Sport & Entertainment. (Foto: AP)

Da Parken Sport & Entertainment, selskabet bag FC København, i 2007 gik ind i håndboldbranchen var det først og fremmest for at sikre sig indhold til en kommende arena.

Men planerne om en arena ved Parken er sat på standby, og så er det dyrt at have to hold af højtbetalte spillere, som kæmper om DM-guldet for både herrer og kvinder.

- Der er ingen tvivl om, at håndbold i øjeblikket ikke er nogen god forretning. Der er et for højt omkostningsniveau i forhold til de mulige indtægter, siger Dan Hammer, der er koncerndirektør for Parken Sport & Entertainment.

Capinordic Arena skulle efter den oprindelige plan have stået færdigbygget inden udgangen af 2009, men to gange er projektet blevet udsat, og måske bliver arenaen aldrig til noget. Men det er ikke ensbetydende med, at håndboldprojektet droppes.

- Fremtiden for arenaen vil betyde noget for, hvordan vi kigger på håndboldforretningen, men dermed ikke sagt, at konsekvensen bliver noget ultimativt, understreger Dan Hammer.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere