Gro måske hjem til Norge

FCMs 29-årige håndboldspiller Gro Hammerseng overvejer at fortsætte karrieren i Larvik, når kontrakten udløber til foråret. Det afhænger også af samleveren Katja Nyberg

Både Gro Hammerseng og Katja Nyberg har kontrakter der udløber til foråret, måske vender de hjem til Norge (Foto: Jens Dresling)
Både Gro Hammerseng og Katja Nyberg har kontrakter der udløber til foråret, måske vender de hjem til Norge (Foto: Jens Dresling)

- Jeg trives godt, hvor jeg er, men overvejer absolut at tage hjem til Norge, siger Gro Hammerseng til norske VG Nett.

FCM-spillerens kontrakt udløber til foråret og hun kan altså vælge ikke at fortsætte i Danmark, præcis som det er tilfældet for samleveren, 30-årige Katja Nyberg.

- Vi vil gerne i dialog og formidle, hvad vi ser for os fremover. Vi kommer til at være på banen i denne sag, siger Larvik-træner Karl-Erik Bøhn.

Katja Nyberg har spillet syv sæsoner i Larvik før hun rejste i 2005.

- Selvfølgelig er jeg glad for, at Larvik ønsker sig en samtale. siger Gro, der bekræfter at hun 'savner Norge, men det betyder ikke, at jeg ikke har det godt i Midtjylland'.

Norsk håndbold er optaget af den økonomiske situation for håndboldklubberne i Danmark.

- Men selvom danskerne skærer lønningerne ned med 50-60 procent, så vil de fortsat kunne matche de norske klubber, siger Karl-Erik Bøhn.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere