Lars Jørgensen tror på EM-guld

Forsvarsspilleren Lars Jørgensen er ikke i tvivl om, at Danmark har holdet til at forsvare EM-guldet fra 2008. - Vi går efter at vinde, siger han

Lars Jørgensen er en af nøglespillerne på det danske landshold som forsvarsgeneral. (Foto: Lars Poulsen)
Lars Jørgensen er en af nøglespillerne på det danske landshold som forsvarsgeneral. (Foto: Lars Poulsen)

Træningsturneringen i Tyskland er overstået, og det endte med et nederlag til de tyske værter. Om få måneder begynder EM i Østrig, og generalen i det danske forsvar Lars Jørgensen er ikke i tvivl om, at de danske håndboldherrer har holdet til at forsvare EM-guldet fra 2008.

- Vi skal gå efter at vinde. Jeg synes, holdet er stærkt nok til at vinde, vurderer Lars Jørgensen.

Danmark skuffede ved VM i Kroatien i januar, hvor holdet missede medaljer, men netop den turnering gav vigtig erfaring til to potentielle fremtidige nøglespillere på det danske landshold, mener Jørgensen.

- En positiv ting i forhold til VM i Kroatien er, at Thomas Mogensen og Mikkel Hansen fik prøvet en slutrunde, for det er mange gange svært at spille sin første store turnering.

- Det er en speciel fysisk og mental prøvelse, som kun kan fås ved at prøve det. Så det var meget vigtige lærepenge, de fik sidste gang. Og det er to meget vigtige og centrale spillere for os fremadrettet, siger Lars Jørgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere