Wilbek savner fysisk styrke

Landstræneren efterlyser mere fysik på det danske landshold, som søndag tabte til Tyskland i den afgørende kamp i Super Cup

Michael V. Knudsen har fat i Tysklands Lars Kaufmann i dagens kamp. (Foto: Lars Poulsen)
Michael V. Knudsen har fat i Tysklands Lars Kaufmann i dagens kamp. (Foto: Lars Poulsen)

Der var ikke nok saft og kraft i det danske landshold, som søndag tabte til Tyskland på fysikken i den sidste og afgørende kamp ved træningsturneringen Super Cup. Sådan lyder analysen fra landstræner Ulrik Wilbek med få måneder til EM i Østrig går i gang til januar.

- Jeg synes ikke, at vi fysisk matcher dem i dag. Vi havde store problemer med vores backs i forsvaret. Tyskerne laver alle for mange nemme mål mand mod mand. Det er simpelthen ikke godt nok, siger Wilbek.

Især ærgrer landstræneren sig over en periode på seks minutter i slutningen af første halvleg.

- Den periode afgør kampen. Vi spiller i overtal i fire minutter, men taber alligevel med tre mål. Vi har ikke fysik nok til at komme tilbage i kampen, selv om vi spiller uafgjort i anden halvleg, analyserer Wilbek.

Wilbek i tænkeboks
Derfor kan det godt være, at den endelige EM-trup bliver krydret med noget mere fysik.

- Det kan være, jeg kan finde nogle spillere, der er større og stærkere. Jeg har et par stykker at vælge imellem. Men det er slet ikke sikkert, at der kommer andre med. Det er noget, jeg skal tænke over, og det er jeg slet ikke færdig med endnu, siger landstræneren.

René Toft Hansen fra KIF Kolding kan være et bud på en mulig fysisk forstærkning af truppen. Stregspilleren var oprindeligt udtaget til Super Cup, men blev skadet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere