Wilbeks tropper får forstærkning

Thomas Mogensen er klar til at følge Michael V. Knudsen tilbage på landsholdet

Thomas Mogensen er ifølge Ekstra Bladets oplysninger parat til at vende tilbage til det danske landshold efter at have meldt fra til VM i Spanien. (Foto: Jens Dresling)
Thomas Mogensen er ifølge Ekstra Bladets oplysninger parat til at vende tilbage til det danske landshold efter at have meldt fra til VM i Spanien. (Foto: Jens Dresling)

To hårdt savnede landsholdsprofiler, Thomas Mogensen og Michael V. Knudsen, vil være tilbage i rødt og hvidt, når Danmark om godt et år skal forsvare EM-titlen i Boxen i Herning.

Flensburg-duoen er ifølge Ekstra Bladets oplysninger klar til igen at trække i landsholdstrøjen efter at have været ude under VM i Spanien.

Mens Thomas Mogensen selv valgte at tage en pause efter sommerens OL i London, var det et krav fra Flensburg/Handewitt til Michael V. Knudsen, at han skulle melde afbud til gengæld for at få forlænget kontrakten i grænseklubben.

Klarmeldingen fra de to frafaldne må glæde den sygemeldte landstræner, Ulrik Wilbek, da det var på Flensburg-spillernes foretrukne pladser, at Danmark trods VM-sølv havde åbenlyse problemer.

Læs også:

Se også: Fortrøstningsfuld Knudsen: Jeg klarer testen

Det var hverken stregspillerne eller playmakerne, som faldt mest i øjnene under VM.

Selv om Michael V. Knudsen røg i 'bad standing' efter sit pludselige afbud, netop hvor veteranen stod til at blive udnævnt til anfører, er Ulrik Wilbek klar til at tilgive, fordi denne alt andet lige vil være mere værdifuld for holdet end VM-spillerne Jesper Nøddesbo og Henrik Toft Hansen.

Og Thomas Mogensen er oplagt som erstatning for den pensionsmodne Bo Spellerberg.

Ud over deres spillemæssige kvaliteter vil landstræneren være sikret masser af rutine tilsat et par store fighterhjerter, der ville have strittet mere imod overmagten i VM-finalen, end det var tilfældet hos andre danske spillere den uværdige søndag i Barcelona.

Læs også:

Se også: Thomas Mogensen siger nej til Wilbek

De to brugte også et stramt program, som begrundelse for afbuddene, men disse problemer opstår ikke i år, hvor det ikke i samme omfang bliver landskampe, som vil optage tiden op til næste års EM.

Da Danmark er EM-arrangør og født deltager, så der er ingen kvalifikationskampe i det næste halve år.

Et forsøg på at arrangere en landskamp i forbindelse med den officielle EM-lodtrækning fredag 21. juni hænger i en tynd tråd, efter at Frankrigs olympiske mestre hellere vil holde ferie end besøge København.

- Vi har fem andre invitationer ude i håb om at få bid, siger DHF's formand Per Bertelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere