VM-helt om nyt finalenederlag: Sølv er trist

Skjerns to landsholdsspillere, Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard, var søndag med til at tabe deres anden finale på syv dage

Der var ikke meget at glæde sig over for Skjerns Henrik Møllgaard, der i dagens pokalfinale led sit andet finalenederlag på en uge. (Foto: Ernst van Norde)
Der var ikke meget at glæde sig over for Skjerns Henrik Møllgaard, der i dagens pokalfinale led sit andet finalenederlag på en uge. (Foto: Ernst van Norde)

I sidste weekend var Henrik Møllgaard sammen med det danske landshold med til at tabe VM-finalen mod Spanien, og blot en uge senere måtte Skjerns storskytte på ny forlade en finale som taber.

Denne gang pokalfinalen mod Århus Håndbold, men dog efter en betydelig tættere kamp end VM-fadæsen i Barcelona. 27-26 vandt aarhusianerne.

- Det er ikke specielt morsomt. Det er rimeligt overvurderet at være toer. Sølv er lidt trist, men på den anden side er det jo et kæmpe privilegium at få lov at spille to finaler på en uge, siger Henrik Møllgaard.

- Det motiverer til, at vi giver den en skalle i ligaen, og så ser vi, om vi ikke kan få en ny finale, når vi når hen til maj, siger han med henvisning til slutkampen om det danske mesterskab, der afslutter den hjemlige sæson.

Læs også:

Se også: Båret fra banen lørdag - målhelt søndag

Møllgaard og landsholdskollegaen Kasper Søndergaard, der også var med i Barcelona for en uge siden, kan trøste sig med, at de var med til at skabe en forrygende finale.

- Det kunne lige så godt være gået vores vej, og vi er selvfølgelig skuffede. Men stor cadeau til Århus, der vandt kampen på flotte individuelle præstationer.

- Det var en fed kamp at være med i, og det var, som når håndbold er bedst og en pokalfinale værdig, siger Henrik Møllgaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere