FAKTA: Danmark-Makedonien

Både Niklas Landin og Mikkel Hansen er med fra start, når Danmark møder Makedonien i den sidste VM-gruppekamp

Ingen skånekost (Foto: Lars Poulsen)
Ingen skånekost (Foto: Lars Poulsen)

SEVILLA (ekstrabladet.dk): De spillesultne Niklas Landin og Mikkel Hansen får stillet noget af deres sult i aftenens sidste VM-gruppekamp i Sevilla, inden turen går videre til ottendedelsfinalen i Zaragoza.

Begge stjernerne er nemlig med fra første fløjt i kampen mod Makedonien, hvor der satses på både sejr og på at få forbedret forsvaret.

- Hvis vi synes, vi blev udfordret af den islandske stregspiller forleden, så kommer der to dygtige af slagsen i aften. De er både bedre, større og bredere, siger assistenttræner Henrik Kronborg på en pressebriefing en times tid før kampstart.

Det danske hold vil åbne kampen i 6-0-opstillingen i forsvaret, men vil også prøve andre opstillinger i løbet af kampen - både den offensive 3-2-1 og måske en 5-1 med skygning af den makedonske storskytte Karil Lazarov.

Se også:

Se også: TV: Husker du vanvidsafslutningen mod Makedonien?

Derudover er der dikteret øget spilletid til enkelte spillere, som fløjene Casper U. Mortensen og Lasse Svan, der er med fra start efter seneste kamp, hvor Anders Eggert og Hans Lindberg fik fuld spilletid på kanterne.

Desuden starter Bo Spellerberg inde som playmaker, lige som Henrik Toft Hansen åbner kampen på stregen.

- Vi glæder os til at se, om Bo kan få gang i sit samspil med Mikkel Hansen og Kasper Søndergaard fra start, siger Henrik Kronborg.

Danskerne vil desuden forsøge at udnytte de både to og tre udskiftninger, Makedonien indimellem benytter mellem angreb og forsvar.

Startopstilling:

Mål: Niklas Landin

Venstre fløj: Casper U. Mortensen

Venstre back: Mikkel Hansen

Playmaker: Bo Spellerberg

Stregspiller: Henrik Toft Hansen

Højre back: Kasper Søndergaard

Højre fløj: Lasse Svan

Rene Toft Hansen og Henrik Møllgaard kommer ind i forsvaret i stedet for Bo Spellerberg og Kasper Søndergaard

0 kommentarer
Vis kommentarer