Topdommer ramt af kræft

Håndbold-dommeren Mads Hansen ramt af lymfekræft i en alder af 35

Mads Hansen har fået konstateret lymfekræft. (Polfoto)
Mads Hansen har fået konstateret lymfekræft. (Polfoto)

Den internationalt anerkendte håndbolddommer Mads Hansen har fået konstateret lymfekræft.

Marianne Tornvig Hansen, der er Mads Hansens hustru, fortæller på maendmodkraeft.dk, at det overskægget som Mads Hansen havde anlagt i anledningen af Movember, begyndte at tynde naturligt ud på grund af sygdommen.

- Mads blev en af de mange - han blev ramt af kræft - og diagnosen blev stillet for få dage siden. Perioden op til den dag i dag har været forfærdelig. Den bedste beskrivelse jeg kan give er, at det har været lige som at medvirke i en ond drøm. Hver dag vi vågnede fortsatte drømmen desværre bare, skriver hustruen om forløbet på mændmodkræft.dk.

Se mere:

Se også: Landsholdsplaymaker skifter til Frankrig

Parret Mads og Marianne gik igennem en rigtig svær tid, inden diagnosen lymfekræft blev stillet, fordi lægerne ikke var sikre på, om Mads Hansen ville overleve sin kræftsygdom.

- En nat sagde Mads til mig: 'Send alle fra familien herover - jeg kommer ikke hjem igen'. Jeg blev så bange. Bange for at miste ham - og bange for at vores unger på tre og syv ikke ville få deres dejlige far hjem igen, skriver Mads Hansens hustru også.

Læs også:

Se også: FCM Håndbold skærer lønnen

Lægernes syn på overlevelseschancerne har dog ændret sig og lægerne ser nu positivt på overlevelseschancerne for Mads Hansen.

- Urimeligheden i at en ung og frisk mand og far, på kun 35 år, måske skulle rives væk, var helt forfærdelig at tænke på. Diagnosen er nu endelig stillet. Mads har fået lymfekræft. Det er en type som lægerne heldigvis har god erfaring med at behandle. Vi tror nu på, at Mads kan helbredes. Vi tager kampen op. Han tror også selv på det. Han har fortsat rigtig mange smerter, men en behandling startes op allerede i morgen, skriver Marianne Tornvig Hansen også på mændmodkræft.dk.

Se også:

Se også: Hårdt ramte BSV overlevede

Maendmodkraeft.dk er skabt til fordel for private indsamlinger til kampen mod kræft. Til Marianne Tornvig Hansens indsamling har Joachim Boldsen doneret sin EM-medalje

Joachim Boldsen har valgt at donere sin EM-guldmedalje til Marianne Tornvig Hansens indsamling, der i netop har rundet 38.500 kr - målet var at indsamle 35.000.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen