Møllgaard: Vi havde chancerne til at komme i DM-finalen

Skjern-spilleren Henrik Møllgaard er ærgerlig over, at det ikke lykkedes at komme i DM-finalen i håndbold.

(Arkivfoto: Claus Bonnerup)
(Arkivfoto: Claus Bonnerup)

Skjern var kun to mål fra at komme i DM-finalen i søndagens 21-20-sejr over KIF Kolding København. Derfor ærgrede det Henrik Mølgaard, at Skjern smed det hele væk i første halvleg.

Skjern kom bagud så stort som 6-13, og med de tre måls forspring, som Kolding-holdet havde fra det første opgør, så det umuligt ud, men det endte næsten med et mirakel-comeback.

- Jeg ved ikke, om vi kom tilpas meget bagud, så vi ligesom gav los. Da vi først lavede tre, fire og fem mål i træk, så blev Kolding også nervøse.

- Så skulle vi lige pludselig kun op at hente fire-fem stykker. Så det blev en blanding af, at vi gav det et sidste skud, og Kolding krampede lidt, siger Møllgaard.

Se også: Hvidt: Den store føring blev en sovepude

Skjern kom foran 19-18 og havde muligheder for at score de sidste par mål for at sende Kolding hjem med et samlet nederlag, men Skjern misbrugte chancerne.

- Vi er skuffede, fordi vi havde ikke bare en chance, men vi havde en masse chancer for at vende det. Vi havde chancerne både i overtal og i kontrafasen, hvor vi smed en masse bolde væk.

- Vi er skuffede over, at vi spillede forfærdeligt i første halvleg, men også fordi vi ikke kendte vores besøgelsestid, da vi endelig fik chancen, siger Møllgaard.

Se også: Stort Skjern-comeback rakte ikke

KIF Kolding havde store problemer i anden halvleg med at score, men Skjern magtede alligevel ikke at slå storholdet stort nok til samlet sejr.

- Vi havde kæmpe store forventninger til den kamp, og havde vi bare været nogenlunde med til pausen, så er jeg overbevist om, at vi kunne have slidt dem op, som vi egentlig også gjorde.

- Så er jeg overbevist om, at det havde været os, som havde været i den finale, mener Møllgaard.

KIF Kolding møder Aalborg Håndbold i DM-finalen, mens Skjern skal spille om bronze mod Mors-Thy.

0 kommentarer
Vis kommentarer