Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Danskerne delte i tysk topbrag

Tre danskere delte topscorerværdigheden, da HSV tog imod Flensburg-Handewitt i den tyske Bundesliga

Thomas Mogensen reddede et point for Flensburg-Handewitt i aftenens topkamp mod HSV. (arkivfoto: AP/Marko Drobnjakovic)
Thomas Mogensen reddede et point for Flensburg-Handewitt i aftenens topkamp mod HSV. (arkivfoto: AP/Marko Drobnjakovic)

Der var masser af danskere i fokus, da HSV tog imod Flensburg-Handewitt i aftenens topbrag i den tyske Bundesliga i håndbold.

Således blev Hans Lindberg topscorer for hjemmeholdet med syv scoringer i 25-25-kampen foran knap 9000 tilskuere, mens Thomas Mogensen og Lasse Svan Hansen delte topscorerværdigheden hos gæsterne med samme antal scoringer. Derudover blev Anders Eggert noteret for fire Flensburg-scoringer.

Thomas Mogensen scorede det udlignende mål til 25-25 i undertal med et minut igen, før Blazenko Lackovic lavede angrebsfejl for hjemmeholdet i sidste angreb af en spændende dyst mellem to hold, der også møder hinanden i det kommende Champions League-gruppespil.

Læs også:

Se også: Lindberg CL-klar efter gyserfinale

De forsvarende mestre fra THW Kiel hentede en storsejr på hjemmebane med Rene Toft Hansen noteret for to scoringer i 37-26-sejren over Minden. Filip Jicha blev Kiel-topscorer med ti mål, mens Anders Oechsler ikke kom på måltavlen for gæsterne, for hvem den tidligere Skjern-stregspiller Vignir Svavarsson scorede tre gange.

Daniel Svensson blev noteret for fire mål, da Lübbecke besejrede Magdeburg med 29-24 og hentede to gode point til tabellen, hvor klubben nu er på fjerdepladsen med seks point for fire kampe.

Torsten Laens Füchse Berlin fører Bundeligaen med ni point for fem kampe foran Nicklas Landins Rhein-Neckar Löwen med otte point for fire kampe og THW Kiel med seks point for tre kampe. Flensburg-Handewitt er nummer syv med fem point for tre kampe, mens HSV følger lige efter med fem point for fire kampe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen