KIF-træner: Det bliver en udfordring

Peter Bredsdorff-Larsen skal finde en måde at forene spillere i København med spillere i Kolding

Peter Bredsdorff-Larsen sammen med landsholdsspilleren Bo Spellerberg, der også bliver en del af det nye storhold. (Foto: Peter Hove Olesen)
Peter Bredsdorff-Larsen sammen med landsholdsspilleren Bo Spellerberg, der også bliver en del af det nye storhold. (Foto: Peter Hove Olesen)

Med aftenens beslutning om at 'udvide' KIF Kolding til KIF København, får KIF-træner Peter Bredsdorff-Larsen også nye udfordringer som træner for et hold, hvor Kasper Hvidt, Joachim Boldsen og Lars Jørgensen angiveligt fortsat skal bo i Københavns-området og også træne en del af tiden i hovedstaden.

- Der er jo ikke nogen bøger, jeg kan slå op i, men det er da en interessant opgave! Jeg har ikke tænkt så meget over det endnu, for jeg har afventet situationen. Men for mig er der to nøgleord: 'Toppræstationsmønster' og 'meningsfyldt'.

- Hvordan kan vi få spillerne ind i et mønster, hvor de alligevel leverer toppræstationer, og så skal alt være forholdsvis meningsfuldt. At fylde en bus med 14 spillere for at tage til Glostrup og træne backkryds og køre tilbage igen er i hvert fald ikke meningsfyldt, siger Peter Bredsdorff-Larsen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: KIF København er en realitet

De tre danske profiler har været drivkræfter i projektet, der blvier kaldt 'hele Danmarks håndboldhold', men også den svenske landsholdsstjerne Kim Andersson kan blive en del af projektet, idet han ligeledes er blevet klubløs efter AG København-konkursen.

- Det håber jeg da - men vi er jo oppe mod alle de andre, der også gerne vil have ham. Det er fedt med de tre andre, men det gør os jo ikke bedre i angrebet. Det gør os bedre i forsvaret, men i angrebet er de jo ikke bedre end de andre, siger Peter Bredsdorff-Larsen, der ellers glæder sig over projektet.

Læs også:

Se også: Rivaler målløse over KIF-projekt

- Der er blevet vækket nogle erhvervsinteresser i København, som vi aldrig har set før i Danmark, og hvis vi kan føre det her ud i livet, så skal vi da gøre det. Nu har Jens Boesen (Koldings direktør, red.) kæmpet for den her klub i 25 år, og jeg ser det som en mulighed for at føre Kolding videre de næste 25 år også.

- Det værste, der kan ske, er, at Kolding bare rykker tilbage til Kolding som en skildpadde, der trækker sig tilbage i sit skjold. Det er det, der adskiller dette projekt fra alle de andre projekter, siger Peter Bredsdorff-Larsen til ekstrabladet.dk.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen