'AG Kolding' foran deadline: Vi er optimister

- Der er hentet 2/3 af de penge, som projektet kræver, fortæller Kasper Hvidt om flirten mellem KIF Kolding og AGKs tidligere sponsorer

Hvidt tror stadig på et jysk/sjællandsk samarbejde (Foto: Ernst van Norde)
Hvidt tror stadig på et jysk/sjællandsk samarbejde (Foto: Ernst van Norde)

Senest Kl. 17 i dag afgøres det, om projektet om en aftale mellem KIF Kolding og AG Københavns tidligere sponsorer bliver en realitet. Parterne har vist interesse for et samarbejde, men de sidste penge mangler fortsat.

Efter et møde mellem de invovlerede og mulige sponsor her til morgen er målmand Kasper Hvidt ikke mindre optimistisk omkring, at projektet bliver en realitet. De fleste af pengene er fundet, fortæller han til TV 2 News her til morgen. Men man er ikke i mål, understreger målmanden.

Se mere:

Se også: Boldsen tror på nyt storhold

- Vi har 2/3 af de penge, som vi har sat os som mål. Jeg er optimist, men man skal også forstå, at det er svært at samle så mange penge sammen på kort tid, siger Kasper Hvidt til tv-stationen. Projektet mangler dermed fortsat omkring fem millioner kroner til projektet.

Oprindeligt var deadline sat til kl. 12 i dag, men det er nu udskudt i forhåbningen om positivt nyt.

- Vi har rykket deadline fra klokken 12 til klokken 17. KIF Kolding og deres bestyrelse skal have et møde der, og der skal vi se, om der er kommet nok penge ind, siger Kasper Hvidt, og fortæller om ambitionerne.

Se også:

Se også: Store sponsorer er klar til AG Kolding

- Vi vil skabe Danmarks bedste håndboldhold. Det skal kunne gøre sig på et seriøst plan internationalt. Bliver det her til noget, så kommer der et pressemøde i staten af næste uge. Lige nu fokuserer vi på at skaffe kapital,siger han til TV 2 News.

Også Koldings direktør Jens Boesen fastholder den optimistiske indgangsvinkel overfor TV 2.

- Det ser stadig positivt ud. Men der er stadig mange spørgsmål, der skal afklares. Både i København og i Kolding, siger Jens Boesen.

Se også:

Se også: Kolding-fans: Spændende københavner-projekt

Planer er, at man vil skabe 'hele Danmarks håndboldhold', som KIF Kolding onsdag omtalte projektet i en meddelelse til fondsbørsen.

Med i aftalen er, at Kasper Hvidt, Joachim Boldsen og efter alt at dømme også Lars Jørgensen skal optræde for klubben, der sandsynligvis kommer til at spille under navnet KIF København. Både træning og kampe skal herefter afvikles på både jysk og sjællandsk grund.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen