Millionkrav fra AGK's spillere

AGK-spillerne har et par millioner i klemme i konkursboet

Kasper Hvidt og Joakim Boldsen har penge til gode. (Foto: Ernst van Norde)
Kasper Hvidt og Joakim Boldsen har penge til gode. (Foto: Ernst van Norde)

Der er nu lagt i ovnen til krig på kolde kontanter mellem konkursboet efter AG København, og håndboldklubbens tidligere spillere. Ekstra Bladet erfarer således, at spillernes samlede krav indtil videre ligger i underkanten af to millioner kroner, og kravet endnu ikke er gjort endeligt op og derfor ventes at blive større.

Af budgetterne for AG København, som Jesper ’Kasi’ Nielsen tidligere har sendt til Ekstra Bladet, fremgår det da også, at klubben budgetterede med 2,5 mio. kr. i bonus til spillerne.

Håndbold Spiller Foreningen bekræfter over for Ekstra Bladet, at spillerne er på vej med et krav mod deres tidligere arbejdsgiver.

- Der mangler både bonus for Champions League, DM og pokalen. Det krav er vi ved at gøre op nu, og så skal vi melde det til kurator, siger direktør i Håndbold Spiller Foreningen, Michael Sahl Hansen.

- Men vi kommer nok ikke til at fortælle, hvor meget spillerne har haft i løn og bonus. Det er fortroligt, siger han.

Se også:

Se også: Røvrendt af AGK før konkurs

Så sent som 19. juli lovede klubbens tidligere adm. direktør Søren Colding ellers, at spillernes bonus for Champions League var på vej, og 10 juli kaldte Kasi-Jesper det en ’teknikalitet’.

- Vi har spurgt spillerne, om det er okay, og hvis de havde sagt nej til det, havde jeg nok lånt vores direktør pengene, så han kunne udbetale spillernes bonusser, sagde han til TV 2 Sporten.

Men spillerne har altså ikke fået deres penge, og det til trods for, at pressechef i det internationale håndboldforbund (EHF) fortæller over for Ekstra Bladet, at pengene er gået derfra til AG Københavns klubkasse.

- Alle pengene i forbindelse med Champions League er udbetalt, siger han.

Dermed fortsætter konflikten mellem spillerne og AG København. Indtil i går kunne spillerne således heller ikke skifte klub, fordi konkursboets kurator havde låst dem til klubben. Dog blev spillerne fritstillet i går, så nu kan verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen erhverves for nul kroner.

AG København erklærede sig selv konkurs 31. juli efter krav fra Skat, der kræver 168 mio. kr. af Jesper ’Kasi’ Nielsen, hans søster Annette Nielsen og moderen Dorthe Nielsen samt deres selskaber.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jesper ’Kasi’ Nielsen.

Se også:

Se også: Vild udvikling: Kolding vil hente halvt AGK-hold

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen