Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

'Kasi' tilsviner svigtet svensker

Jesper 'Kasi' Nielsen forklarer den manglende løn til eks-AGK'eren Kim Andersson med, at han aldrig har fået svenskerens kontonummer. - Jeg har aldrig lovet ham noget, lyder det

Kasi-Jesper gør det helt klart, at han ikke har dårlig samvittighed over den manglende løn til Kim Andersson. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Kasi-Jesper gør det helt klart, at han ikke har dårlig samvittighed over den manglende løn til Kim Andersson. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Svenske Kim Andersson nåede kun lige at komme til AG København, før korthuset kollapsede, og SKAT krævede klubben lukket.

Som den eneste spiller fik han ikke sin løn 1. august, og han har tidligere over for Ekstra Bladet undret sig over, at han ikke kan komme i kontakt med tidligere direktør Søren Colding og tidligere ejer Jesper 'Kasi' Nielsen for at få en forklaring.

- Derfor har jeg forsøgt at ringe til Søren Colding, men der er kun en telefonsvarer. Så svær var han ikke at få fat tidligere. Jeg ved ikke, om jeg skal være bitter eller skuffet.

- Der var ellers ingen grænser, når jeg talte med enten Jesper Nielsen eller Søren Colding tidligere. Vi skulle vinde alt sammen, sagde Kim Andersson til Ekstra Bladet 2. august.

Læs også:

Se også: Svigtet AGK'er: De tager ikke telefonen

Nu får han endelig svar fra Kasi-Jesper - men det er mere en sviner end et svar, håndboldspilleren modtager.

- Når folk siger, at vi ikke har svaret ham, så er det, fordi de har lukket vores telefoner. Når vi ikke har udbetalt hans løn, så er det, fordi vi i fucking to uger har forsøgt at få hans kontonummer. Vi kan jo ikke udbetale hans løn, når vi ikke har hans kontonummer vel? Det handler om lavpraktik! Kim Andersson ønskede selv at komme til AGK. Jeg har aldrig lovet ham noget. Aldrig talt med manden. Agenten og Kim kom selv til Søren Colding, siger Jesper Nielsen til sporten.dk.

Det er altså ikke ligefrem dårlig samvittighed, der plager den tidligere rigmand, som nu granskes grundigt af SKAT, som mener at have over 150 mio. kroner til gode hos familien Nielsen.

Men heller ikke SKAT har krav på noget som helst, hvis man spørger Jesper Nielsen. Han mener, SKAT er ude efter ham, fordi den medarbejder, der kører sagen, er FCK-fan.

Læs også:

Se også: Kasi-Jespers forklaring: Skattemanden er FCK-fan

For Kim Anderssons vedkommende er sagen heldigvis ikke katastrofal. Han får efter alt at dømme ingen problemer med at finde en ny klub - som gerne vil betale for hans arbejde.

- Jeg er sikker på, at jeg sagtens kan finde et job i Tyskland, hvis jeg vil, men jeg skal lige vende situationen med familien, når jeg kommer hjem, siger Kim Andersson, som allerede har fået tilbud fra den storsatsende svenske klub Kristianstad.

Skylder i skat
Ekstra Bladet kunne mandag afsløre, at Jesper Nielsen, hans søster Annette Nielsen og moderen Dorthe Nielsen samt deres selskaber er blevet knaldet af Skat, der kræver 168 mio. kr af familien. Dermed beviste avisen over for offentligheden, at den virkelige forklaring på, at Jesper Nielsen lukkede AG Håndbold var, at Skat havde krævet klubben konkurs for at stille alle hans kreditorer lige.

I et forsøg på at forhindre nye oplysninger til offentligheden om den verserende skattesag begærede Jesper Nielsen et fogedforbud mod Ekstra Bladet, som i går blev pålagt af fogedretten ikke at bringe nye oplysninger på bagrund af de skattepapirer, Ekstra Bladet er i besiddelse af.

Ekstra Bladet forsøger løbende at få Kasi-Jespers egen version, men han har afvist at udtale sig til os.

1 af 2 Kim Andersson var med til at slå Danmark ud af OL-håndboldturneringen i onsdags. (Foto: Jens Dresling)
2 af 2 Kasi-Jesper gør det helt klart, at han ikke har dårlig samvittighed over den manglende løn til Kim Andersson. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen