AGK-stjerne har fundet ny klub

Forsvarsstjernen Lars Jørgensen tæt på at have fremtiden på plads

Lars Jørgensen er tæt på at have sin fremtid på plads. (Foto: Ernst van Norde)
Lars Jørgensen er tæt på at have sin fremtid på plads. (Foto: Ernst van Norde)

De arbejdsløse spillere efter AG Københavns konkurs er begyndt at få fremtiden på plads.

Mens Mikkel Hansens agent formentlig taler flittigt med både Paris og Barcelona i disse dage, så bliver AG Københavns stærke forsvarsspiller Lars Jørgensen i Danmark.

Han er tæt på en aftale med Team Tvis Holstebro, siger klubbens direktør Jacob Jørgensen.

- Vi har været i dialog med Lars Jørgensen og hans agent, og vi er mere eller mindre enige om præmisserne. Vi håber, at vi kan sætte os ned i starten af næste uge og snakke sammen, siger Jacob Jørgensen til tv2sport.dk.

Se også: AGK-stortalent på vej til Jylland

- Han er en leder, og det er også den rolle, han er tiltænkt her. Vi vil kunne få et rigtig ondt forsvar. Måske ligaens bedste, siger Jacob Jørgensen med henvisning til Jakob Green, der er skadet lige nu.

Den ambitiøse klub har Klavs Bruun Jørgensen, tidligere AG København, som træner. Og han kan få flere nye spillere til truppen.

I hvert fald er Team Tvis Holstebro nævnt som en af de klubber, der holder godt øje med unge Mads Mensah Larsen, som ligesom Lars Jørgensen er arbejdsløs efter konkursen.

Se også: AGK-stortalent på vej til Jylland

AG København gik officielt konkurs 1. august.

Ekstra Bladet har tidligere denne uge afsløret, at Jesper Nielsen, hans søster Annette Nielsen og moderen Dorthe Nielsen samt deres selskaber er blevet knaldet af Skat, der kræver 168 mio. kr af familien. Dermed beviste avisen over for offentligheden, at den virkelige forklaring på, at Jesper Nielsen lukkede AG Håndbold var, at Skat havde krævet klubben konkurs for at stille alle hans kreditorer lige.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen