Kasi-Jesper til angreb: Bruger mine penge som jeg vil

Kasi-Jesper afviser klart Skats krav på 168 millioner kroner fra rigmanden og hans familie. 'Jeg kan kraftedeme bruge de penge til hvad jeg vil'

Jesper Nielsen - vil bruge sine penge, som det passer ham. (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Nielsen - vil bruge sine penge, som det passer ham. (Foto: Ernst van Norde)

Ekstra Bladet afslørede forleden, hvordan en massiv skattegæld var grunden til, at rigmanden lod AG København gå konkurs.

Skat kræver 168 millioner kroner af Jesper ’Kasi’ Nielsen, hans søster Annette Nielsen, moderen Dorthe Nielsen og deres selskaber, blandt andet AG København.

Men nu går Jesper 'Kasi' Nielsen til modangreb på Skat og kræver ret til at bruge sine penge, som han vil.

- Du skal forstå, at jeg har skabt Pandora fra starten. Det er mit firma, som jeg har skabt fra bunden af. Så jeg kan kraftedeme bruge de penge, til hvad jeg vil, siger Jesper Nielsen til Jyllands-Posten.

Se også: Mikkel tavs om Kasis skattegæld

Det sker i et interview i Jyllands-Posten, hvor rigmanden afviser Skats krav, men dog erkender, at han har brugt sine selskabers midler i form af biler og yachts privat.

- Selvfølgelig, selvfølgelig, selvfølgelig. Men det er i denne sammenhæng småbeløb. Det er klart, at dem vil vi selvfølgelig gerne være med til at kigge på, og vi har også fra begyndelsen sagt, at hvis de mener, at der er noget i det, så lad os kigge på det. Men ud af beløbet på 170 mio. kr. er det småbeløb på sammenlagt måske 5 millioner kroner, siger Jesper Nielsen til Jyllands-Posten.

Se også: Kasi-familien skylder 168 mio. kr. i skat

Jesper Nielsen og familien har blandt andet trukket sponsorater i Brøndby og AG Håndbold til en værdi af over 200 mio. kr. fra i Skat i perioden 2007-2009, ligesom et liv på 1. klasse betalt af skatteyderne danner baggrunden for den massive skattesag mod familien.

Ekstra Bladet har i de seneste uger afsløret, hvordan rigmandens formue er smuldret og forretningsimperiet er faldet sammen.

Alt sammen forkert ifølge Jesper Nielsen. Han afviser pure skattekravet og iøvrigt ikke lægger skjul på, at han føler sig helt uretfærdigt behandlet af Skat, som har beslaglagt Jesper Nielsens værdier.

- De kunne da bare have ringet og spurgt for pokker. Har vi måske nogensinde hørt om, at Kasi ikke har betalt sine regninger?

- Jeg har selvfølgelig betalt skat som alle andre. Jeg har fået en lønseddel, ligesom du og andre. Min har bare været større end andres, fordi jeg havde en virksomhed, der omsatte for en milliard kroner, og jeg tjente 250 millioner kroner om året, siger Jesper Nielsen til Jyllands-Posten.

Læs mere i Ekstra Bladet i dag:

Sponsor anede intet om skattesagen

Ønsker fogedforbud mod Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen