Svigtet AGK'er: De tager ikke telefonen

- Der var ellers ingen grænser, når jeg talte med enten Jesper Nielsen eller Søren Colding tidligere. Vi skulle vinde alt sammen, siger Kim Andersson

Kim Andersson troede, han skulle fortsætte karrieren i København og tæt på familien i Ystad og skiftede derfor fra den tyske storklub THW Kiel. (Foto: Ernst van Norde)
Kim Andersson troede, han skulle fortsætte karrieren i København og tæt på familien i Ystad og skiftede derfor fra den tyske storklub THW Kiel. (Foto: Ernst van Norde)

LONDON (ekstrabladet.dk): - Vidste du noget, da jeg blev præsenteret i Det faglige Hus?

Ekstra Bladets møde med, hvad der ville have været AG’s store scoop i den nye sæson, startede med et spørgsmål fra Kim Andersson efter svenskernes 41-19-sejr over Storbritannien ved OL.

For mindre end to måneder siden blev den svenske verdensstjerne præsenteret på et pressemøde i Esbjerg.

- Da var alt jo så fantastisk, husker Kim Andersson.

Årets spiller i Bundesligaen var indkøbt til at skyde AG København til tops i Champions League sammen med Mikkel Hansen. Både klubejer Jesper Kasi Nielsen og direktør Søren Colding talte igen og igen varmt om AG’s erklærede mål i de mange samtaler, som gik forud for underskriften på kontrakten.

Læs også:

Se også: Kiel har kig på AGK-spiller

Det lykkedes at få Kim Anderssons underskrift på en kontrakt, som AG selv har fortalt var i Mikkel Hansen-størrelse, altså med en årsløn omkring 4 mio. kr.

Årsagen til, at der blev skrevet under i Esbjerg hos en af AG’s fem hovedsponsorer var, at Det Faglige Hus skulle betale en del lønnen, lige som det er tilfældet med Joachim Boldsen.

Der var første lønningsdag tirsdag, men ikke for den målfarlige venstrehåndsskytte.

- Jeg har tjekket med min bank, men der er ikke gået løn ind, siger Kim Andersson.

- Derfor har jeg forsøgt at ringe til Søren Colding, men der er kun en telefonsvarer. Så svær var han ikke at få fat tidligere. Jeg ved ikke, om jeg skal være bitter eller skuffet.

- Der var ellers ingen grænser, når jeg talte med enten Jesper Nielsen eller Søren Colding tidligere. Vi skulle vinde alt sammen, siger Kim Andersson, som trods masser af succes har forladt THW Kiel af familiemæssige årsager.

Læs også:

Se også: AGK'er: Jeg kan altid smutte til Dubai

Konen og børnene er for længst flyttet ind i nyerhvervet hus i Ystad.

- Jeg er sikker på, at jeg sagtens kan finde et job i Tyskland, hvis jeg vil, men jeg skal lige vende situationen med familien, når jeg kommer hjem, siger Kim Andersson, som allerede har fået tilbud fra den storsatsende svenske klub Kristianstad.

Det er her, at den danske langskytte Lars Møller Madsen er havnet og scorer sine mange mål.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen