Rivaler i dialog med AGK-spillere

Alle de arbejdsløse AG København-spillere er i princippet interessante for Tvis Holstebro

Arnor Atlason og Henrik Toft (tv.) er et par af de AGK-spillere, der måske kunne være interessante for Tvis Holstebro. Eller andre klubber i ligaen. (Foto: Claus Bonnerup)
Arnor Atlason og Henrik Toft (tv.) er et par af de AGK-spillere, der måske kunne være interessante for Tvis Holstebro. Eller andre klubber i ligaen. (Foto: Claus Bonnerup)

Da AG København i går meddelte, at klubben havde indgivet konkursbegæring, betød det samtidig, at en stribe håndboldspillere på meget højt niveau reelt set blev arbejdsløse.

Derfor er de øvrige danske ligaklubber også begyndt at overveje, om det måske er i deres klubber, at nogle af AG København-spillerne kan fortsætte karrieren.

- Vi kigger selvfølgelig på det, for vi synes, der er mange interessante spillere, siger f.eks. Tvis Holstebro-direktør Jacob Jørgensen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Nordsjælland vil have Boldsen

- Klavs Bruun (Jørgensen, holdets træner, red.) har fået lidt lektier for derhjemme. Han skal se, om der er nogle af AG København-spillerne, der kunne passe ind vores trup. Vi har jo som alle andre klubber brugt vores budget til spillere, men vi tænker, at vi måske alligevel kan finde lidt penge hos sponsorer, siger Jacob Jørgensen og oplyser, at Tvis allerede har været i dialog med nogle AGK-spillere.

Læs også:

Se også: Ikke råd til AGK-spillere

- Vi har været i dialog med både spillere og agenter i dag (tirsdag, red.), men vi har selvfølgelig ikke kontaktet dem før afklaringen. Det vill være helt forkert, så vi har afventet situationen. Men der er ikke mange af dem, der er 'ubrugelige', og der er heller ikke nogen af dem, der er for gode til at spille i Tvis. Det gælder lige fra Mikkel Hansen til en af fløjspillerne.

Læs også:

Se også: Kiel har kig på AGK-spiller

- Så alle AGK-spillerne er i teorien interessante for os, selvom de har forskellig pris, for det vil jo også være nemmere at samle penge ind en dyr spiller som Mikkel Hansen, end det vil være til en af de billigere spillere - men dermed ikke sagt, at vi har været i dialog med Mikkel, for det har vi ikke. Lige nu regner vi lidt på det, og så skal vi se, hvad der måske kan gøre den største forskel for os rent sportsligt, siger Jacob Jørgensen til ekstrabladet.dk.

- Bliver det et stort kapløb om at få fat på AGK-spillerne, tror du?

- Jeg ved det ikke, men der er nok rimelig få, der har penge eller mulighed for at rejse dem, og det er jo mange spillere, der alle sammen gerne vil spille på højt sportsligt niveau, og samtidig er der jo nok mange af dem, der har ønsker om fortsat at kunne bo i København, siger Tvis-direktøren, hvis mandskab i fjor sikrede sig bronzemedaljer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen