Boldsen om AGK-konkurs: Måske slutter det her

AGK`s konkurs kom som et chok for spillerne, der ikke kendte til klubbens skæbne. Særligt for Boldsen der nu overvejer et karrierestop

Arnor Atlason fik nyheden om konkursen efter en OL-kampFoto: Ernst Van Norde
Arnor Atlason fik nyheden om konkursen efter en OL-kampFoto: Ernst Van Norde

Ekstrabladet.dk kunne tidligere i dag fortælle at AG København har smidt håndklædet i ringen og har begæret sig selv konkurs.

En nyhed der var bedre kendt på redaktionerne end i håndboldhallerne, hvor spillerne ikke kendte til klubbens endelige skæbne.

- Konkursen kommer ikke som nogen kæmpe overraskelse. Jeg anede, hvor det bar hen. Jeg er derfor ikke chokeret, men skuffet og ærgerlig. For selv om vi spillere selvfølgelig frygtede, at det ville ske, så havde vi da håbet på en redning. Men den kom ikke, siger Joachim Boldsen til politiken.dk

Nogle af spillerne er til OL, mens størstedelen er på træningslejr i Playitas. Her fik spillerne overbragt nyheden midt i en trænings-fodboldkamp da de blev afbrudt af AGK’s informationschef Steen Laursen.

- Han fortalte os om konkursen, og vi stoppede derefter træningen, fortæller Boldsen. Senere har vi fra vores organisation, Spillerforeningen, fået at vide, at vi ikke må arbejde videre. Det er slut. Vi har fået at vide, at vi er fritstillede, men det gælder først fra det øjeblik, hvor sagen er færdigbehandlet i Sø- & Handelsretten.

Overvejer fremtiden

For en uge siden luftede Joachim Boldsen muligheden for et karrierestop overfor ekstrabladet.dk - en beslutning som kun er blevet endnu mere aktuel efter konkursen

- Måske slutter det her. Jeg har meget svært ved at se mig selv rykke min familie væk fra København igen.

Boldsen fortæller, at han af sin bank har fået at vide, at lønnen for juli er gået ind på kontoen.

- I de næste måneder får vi penge fra lønmodtagernes garantifond. Selvfølgelig er alt det her trist, men vi er altså ikke de første, der står uden arbejde. Det er sket for mange, og det kan ske for alle. Sådan er livet, siger han.

De seneste uger har klubbens fremtid været usikker, efter Jesper Nielsen meddelte, at han ville sælge klubben. Jesper Nielsen begrundede sin beslutning med, at Ekstra Bladet var gået alt for tæt på ham og hans familie i en række af artikler om hans og klubbens økonomi.

Og i går trak direktør Søren Colding sig så som direktør i AG København.

Gennem længere tid har der været stærk tvivl om, hvorvidt klubben kunne udbetale løninger til de ansatte. Det kunne den godt, men selvom spillerne modtog deres løn som lovet, så var der altså ikke penge til at fortsætte.

- Det gør mig så ondt. Vi vidste, at der var problemer, men vi havde ikke set det komme. Det er en uvirkelig nyhed at få her midt i en OL-turnering, siger Arnor Atlason, til sporten.tv2.dk da de fanger ham efter en OL-kamp.

Den økonomiske nedtur for AG København startede for alvor, da Ekstra Bladet midt i juli kunne afsløre, at manden bag klubben Jesper 'Kasi' Nielsen har mistet hele sin formue efter hans selskab Dacamese i sidste regnskabsperiode har tabt 359 mio. kr.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen