Så meget er AGK-spillerne værd

Tre af AG Københavns spillere er blandt verdens dyreste håndboldspillere - se hvad spillerne i AG Københavns trup kan indbringe

Stemningen var høj, da AG København sikrede sig DM-guld i juni. Spørgsmålet er, hvor mange af spillerne, der stadig er i klubben, når den nye sæson begynder. (Foto: Anders Brohus)
Stemningen var høj, da AG København sikrede sig DM-guld i juni. Spørgsmålet er, hvor mange af spillerne, der stadig er i klubben, når den nye sæson begynder. (Foto: Anders Brohus)

Bliver AG København tvunget til spillersalg, så består truppen af minst tre rigtigt gode salgsobjekter.

Ekstra Bladet har talt med flere kilder, der har indsigt i håndboldens spillermarked, og kan her give et kvalificeret bud på, hvor meget klubben kan hente på spillersalg.

De er alle enige om, at AG København har tre af de spillere, der er allermest værd på markedet lige nu: Mikkel Hansen, Kim Andersson og Kasper Hvidt.

Dermed har klubben en værdifuld reserve, hvis det ikke lykkes at finde nye investorer, efter Jesper 'Kasi' Nielsen bebudede sin afgang i fredags.

Se også: Ekspert: Han er første offer i AG København

Se hvordan eksperterne værdisætter en del af AG Københavns spillertrup herunder:

10 mio. kroner: Mikkel Hansen har papir på, at han er verdens bedste håndboldspiller. Han vil være en prestige-fyldt signing, som mange af Europas største klubber vil gå langt for at få i stalden.

Læs også:

Se også: Han kan sikre AGK 10 millioner

1 Niklas Ekberg er en liga over de fleste fløjspillere. Har utallige gange bevist sit værd for det svenske landshold og for AG København og kan indbringe en pæn sjat ved et salg.

1: Lars Jørgensen er en af dansk håndbolds største profiler det seneste årti og regnes for en af verdens bedste forsvarsspillere. Til gengæld er kroppen ved at være slidt efter de mange slagsmål.

1: Frederik Petersen er netop tiltrådt i AG København på en 3-årig aftale. Fløjen – som har været blandt de mest målfarlige i ligaen de seneste sæsoner - kan dog nemt sendes videre i systemet

0,5: Arnor Atlason har i mange kampe været AG Københavns store hjerne. Han kan spille både playmaker og på venstre back, og den alsidighed er efterspurgt i håndbold-Europa

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen