Ny skattebombe truer Kasi-Jesper

Brøndby-sponsorat kan komme i Skats søgelys

Det danske skattevæsen har allerede gang i en række sager mod AG København-ejer Jesper 'Kasi' Nielsen, og nu er en ny ifølge Ekstra Bladets oplysninger på vej. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Det danske skattevæsen har allerede gang i en række sager mod AG København-ejer Jesper 'Kasi' Nielsen, og nu er en ny ifølge Ekstra Bladets oplysninger på vej. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Det danske skattevæsen har allerede gang i en række sager mod AG København-ejer Jesper ’Kasi’ Nielsen, og nu er en ny ifølge Ekstra Bladets oplysninger på vej.

Kravet her kan i værste fald lyde på op imod 60 millioner kroner, da Skat mener, at Kasis sponsorat af fodboldklubben Brøndby, der alt i alt løber op i omkring 200 millioner kroner, har været for at fremme ham selv i højere grad end virksomheden.

Læs også:

AGK skylder spillerne penge

Skatteekspert Christen Amby understreger over for Ekstra Bladet, at der tidligere har været eksempler på lignende sager især i sportens verden. Og han hæfter sig ved, at netop Kasis sponsorat af Brøndby ville være et oplagt emne for skat.

- Det er en kompliceret lovgivning på det område, men loven er streng. Det vil være oplagt, at Skat i sådan en sag forsøger at anlægge et krav, hvis det mener, man personligt har gavn af et sportssponsorat, siger han til Ekstra Bladet.

Læs også:

Kasi-Jesper på desperat pengejagt

En af Skats hovedpointer er, at Kasi Group ikke har haft nævneværdig glæde af at blive eksponeret i en dansk fodboldklub, da firmaet primært har solgt sine produkter på det tyske marked.

Jesper Nielsen siger selv til Ekstra Bladet, at han ikke kender noget til en sådan sag mod ham.

- En sådan sag eksisterer ikke, men som jeg kender det danske skattevæsen, kunne de da sikkert finde på at åbne sådan en sag mod os, siger AGK-ejeren, der ikke just erperlevenner med Skat.

Det danske skattevæsen har således forud for den nye allerede gang række sager mod den tidligere milliardær.

Læs meget mere i Ekstra Bladet i dag.

Blandt andet om Kasi-Jespers vrede mails og trusler om at lukke AGK til Ekstra Bladet og Kasi-Jesper sælger ud af husene - og leverer biler tilbage.