AG København slanker budgettet næste sæson

Lønudgifterne bliver mindre i den kommende sæson for AG København. Men truppen bliver ikke dårligere

jesper Nielsen var glad efter sejren over Barcelona, men nu skal lønbudgettet trimmes. (Foto: Lars Poulsen)
jesper Nielsen var glad efter sejren over Barcelona, men nu skal lønbudgettet trimmes. (Foto: Lars Poulsen)

AG København-ejer Jesper Nielsen har hele tiden sagt, at håndboldklubben på sigt skal blive en overskudsgivende forretning.

Og meget tyder på, at det næste år bliver lettere at få indtægter og udgifter til at mødes, når flere spillere forlader klubben.

Læs også:

Se også: AG København: Nu går vi hele vejen

Jesper Nielsen siger til Morgenavisen Jyllands-Posten, at billigere spillere afløser løntunge folk.

- Spillerbudgettet er i denne sæson på 23 millioner kroner. Efter sommerferien er det på 18,5 millioner kroner, siger Nielsen til avisen.

Forskellen skyldes, at AG København siger farvel til Gudjon Valur Sigurdsson, Rene Toft Hansen og formentlig også Olafur Stefansson.

Se mere:

Se også: Kæmpe overraskelse i CL

De afløses blandt andre af Fredrik Petersen og Carlos Prieto, der er en del billigere - men ikke nødvendigvis dårligere, hævder klubejeren.

Han begrunder det lavere lønbudget med, at det er blevet nemmere at lokke spillerne til klubben, og at det rent faktisk også er lykkedes at forlænge aftalerne med flere af de nuværende spillere til en billigere pris.

Læs mere:

Se også: AGK-helt har brug for pause

Desuden er Jesper Nielsen fortsat optimistisk i forhold til at få hentet den svenske superstjerne Kim Andersson til København.

Andersson spiller lige nu i Kiel og har kontrakt frem til næste sommer, men ønsker at forlade den tyske klub allerede efter denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere